الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا جلو بسته اگر یقه گرد باشه بهتره ،ی سری هم هستن یقه فرشته بهشون میگن اونام شل و وول میشن رو شونه نوزاد
جلو دکمه هم ی جور نافرم هست و اینکه بخای تن بچه کنی و اون لحظه ک نوزاد واینمیسه دکمه ببندی و غیر اون هم ی حالت شل طوری و گشاد تو تن نوزاد هست سرهمی برای مواقع مهمونی خوب هست ک بچه رو کسی بقل میکنه لباسش نامرتب نشه و ی بدی ک داره اینکه نم پس بده پوشکش کمپلت باید همه رو عوض کن
پنج تیکه آخه زیردکمه و ش.ورت و رکابی داره شنیدم اونجا کاربردی نیست بیشتر شنیده بودم بلوز شلوا ...
من برای بچه خودم ۵ تیکه تنش کردم . موقع ملاقات سرهمی تنش بود .۶ بار هم پیپی کرد بدون مشکل عوضش کردن و شستن . من ب دستمال مرطوب اعتقادی ندارم.روز ۵ یا ۴ بود نافش افتاد . فقط نباید آب ب ناف بخوره لباس مشکلی نداره