2777
2789
عنوان

چشام خون شد از بس گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 35 پست
کجا پاشی بری 😑 مگه دور از جون کالا هستی که خوشش نیومد ببره پس بده ؟! 😒 

کمکم کن چطوری ادبش کنم بعد چندین سال زندگی و ی بچه جدیدا اینطور شده قبلن اصلا اینطور نمیگفت الان تو یه هفته بار دومه داره میگ برو خونه بابات

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باقهرچیزی درست نمیشه اگه قصدبرگشت دوباره دهرید فقط قبحش میریزه

میگ عمرا طلاقت بدم 

قبلا میگفت عمرا بفرستمت خونه اقات اما الان دوباره دلره میگ

میترسم ی روزم بگه طلاقت میدم

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️

بعضی وقتایی رفتنی که با اومدن تمام بشه همون بهتره نری 

اگه سر چیزای الکی باشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خدایی نکرده خیانت کرده؟

نه 

ولی چی بگم

چند وقت پیش اسم ی مردی تو روبیکا دیدم پرسیدم کیه با خونسردی گف زنگ بزن ببین من خیلیا بم زنگ میزنن ندونسته سیو میکنم منم زنگ زدم زن دراومد گفت نمیدونم کیه و مسدود کرد

تاالان جوابش قانعم نکرد ولی دعوامون سر این نبود

بعضی وقتایی رفتنی که با اومدن تمام بشه همون بهتره نری  اگه سر چیزای الکی باشه

حالا ک اومدیم صفخه دوم بگم 

ازم توقع داره هرروز برای داداشای مجردش اشپزی کنم زنگ بزنم بیان بخورن برن

شهر غریبم

دعواش سر اینه

داداشای اینجا خونه مجردی دارن .ازم انتظار دارن براشون اشپزی کنم انگار اینجا رستورانه 

دلم خونه خووون

نه  ولی چی بگم چند وقت پیش اسم ی مردی تو روبیکا دیدم پرسیدم کیه با خونسردی گف زنگ بزن ببین من ...

چی بگم عزیزم ولی سعی کنید با گفتمان حل کنین همیشه اخر دعوا ها با گفتمان درست میشه نه با دعوا نه با قهر با داد خدا بزرگه انشاالله درست میشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بعضی وقتایی رفتنی که با اومدن تمام بشه همون بهتره نری  اگه سر چیزای الکی باشه

بهش گفتم خودشون اشپزی کنن بخورن تاکی میخای تو براشون غذا بپزی چون متاهلی باید خرجشونم بدی

ینی دلم خون کرده بخدا