2777
2789
عنوان

لطفا بیاید / دونه های روی بدن بچه

149 بازدید | 19 پست

سلام به همگی ، شبتون بخیر باشه

بچه یکی از نزدیکانم حدودا ۲ ماه هست که بدنش برامدگی های کنار هم دیگه میزد مثل جوش اول از زیر بغلش شروع شد و به کل بدنش رسید الان کشاله رون پاهاش دستاش زانو هاش و کل بدنش پر شده ، بچه رو دکتر بردن کرم ترکیبی داده ولی متوقف نمی شه این روند دکتر گفته الرژیه ، خارش هم داره کسی میدونه این چی هستش ؟ بچه حدودا ۷/۸ سالشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینطور بود کرم کالامین میزنم خوب میشه،خونه پدرشوهرم روستای اونجا گوسفند دارن هروقت میریم اینطور میشه اول نمی‌دونستم از اونه بعدا متوجه شدیم الان هروقت بریم حتما پمادشو میبرم

یعنی تموم میشه ؟ این بچه خیلی اذیت میشه همه نگرانشیم

بچه های من از نوزادی تاالان که بزرگن سالی دوسه بارهمینطدرمیشن کلا یه بازه زمانی داره بقول قدیمیا تامستیه خودشونو نکنن خوب نمیشه اماباخوردن سیتریزن خارشش کم میشه اما دیگه عادت کرده بزرگم که بشه تاسرماهم بخوره آلرژی میزنه