2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم؟ (ازدواج) 💔⚡

387 بازدید | 23 پست

من خیلی خواستگار دارم

همین الانشم یکی ک از لحاظ شغلی و مالی وضعش توپه خاطر خواهمه و چندین ماهه دنبالمه هی جواب رد میدم (بنا ب دلایلی..) اما باز ولم نمیکنه.

قبل اینم کم از این موردا نداشتم هم سنتی هم غیر سنتی کلی خواستگار داشتم ولی همشونو تا تحقیق میکنم یا عوضی و کثیف از آب درمیان یا هم ملاکایی ک من میخوامو ندارن. خیلی توسل کردم دعا کردم الحمدالله همشونو ب ی نحوی خدا بهم میفهمونه دقیقه نود ک مورد دارن ولی خب ادمی ک میخوام سمتم نیومده. 

دیگه خسته شدم قصدم ازدواجه ایرادای الکیم نمیگیرم بخدا ولی خیلی مورد دارن. نمیدونم چیکار کنم چه مدلی دعا کنم خدا صدامو بشنوه؟ نمیخوامم با کسی حرف بزنم یا به قولی مخ بزنم ک به گناه بیفتم، چیکار کنم؟ 

صبرکن بالاخره خوبم میاد ازته دل ازخدا خوبشو بخواه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد درک میکنم منم دقیقاهمینطور دلم میخواد اون ادمی ک میخوام معیارم داره ب حق همین شب سر راهم قرار بگ ...

عزیزممم ان شاءالله به حق خانم سه ساله سال بعد این موقع با همسرت میری هیئت🥺🥺💚💚

دعام کن دیگ صبرم داره تموم میشه خسته شدم هر سری ک ی خواستگار میاد نمیشه روحیم خراب میشه

چشم انشالله هر چه زودتر همون که میخوای بشه وخوشبخت شی.منم خیلی خاستگارداشتم ولی قصدازدواج نداشتم خونوادم دیگه کلافه بودن.تا همسرمو دیدم وبه دلم بدجورنشست.انشالله براشماهم قسمت شه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
۲۱ ولی کلا زود دختر میدیم اخه فقط من موندم تو فامیل و دوست و آشنا. همه ی رفیقام و دخترای همسنم تو ...

زود ازدواج کرذن اصلا خوب نیست بخدا از زندگیت لذت ببر زندگی متاهلی سخته

فارغ التحصیل هاگوارتز

۲۱ ولی کلا زود دختر میدیم اخه فقط من موندم تو فامیل و دوست و آشنا. همه ی رفیقام و دخترای همسنم تو ...

صبر کن مطمئنا خدا یه خوبشو برات کنار گذاشته

منم ۲۱ ام

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
چشم انشالله هر چه زودتر همون که میخوای بشه وخوشبخت شی.منم خیلی خاستگارداشتم ولی قصدازدواج نداشتم خون ...

عزیزممم قسمت هم بودین دیگه🥺

فداتشم ممنونم ازت💚

کاش خدا صدامو بشنوه امشب🥲