سرکیجه دارمم خیلی قفسه سینم درد پیکنه کسی درمان خونگی بلد نیست؟
fIVe🩵... جهانی که ایجاد کردهایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر ندادهایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
fIVe🩵... جهانی که ایجاد کردهایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر ندادهایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید ریشه یابی بشه اگه سرما یا ضربه زده به قفسه سینت برو مسکن بخور . اگه سنت بالاست و سابقه چربی دار ...
نه ۱۹ سالمه مسکن تموم شده ضربه ندبده
سرگیجه یکی از نشانه های چربی بالاست و درد قفسه سینه نشانه سکته
چجوری خوب کنم نمیدونید؟
فقط با مسکن دردت آروم میشه ، اگه فشارسنج داری برو فشارت رو بگیر .اگه فشارت بالاست آبغوره بدون نمک بخ ...
ای بابا باشه مرسی ازت