2777
2789
عنوان

امروز تصادف کردم

330 بازدید | 8 پست

کوبیدم به یه پراید ماشین خودمون چیزیش نشد فقط چراغش شکست. حگاسم به چرتغ قرمز نبود. خاکتوسرم. خیلی ناراحتم. اخه چرا تصادف کردم. چجوری دوباره برونم. تازه بعد از ده سال با خودم کنار اومده بودم رانندگی کنم. چقدر احمقم

پیش میاد خب

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت. بگو خدا رو شکر اتفاق بدتری نیفتاد. یکی از اشناهای ما چند روز پیش تصادف کردن شوهرش فوت شد. سی و یک سالش بود همش. خودش و دو تا بچش هم همه جاشون داغون شده بستری هستند الان

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

خیلی حس بدی دارم. حس میکنم ابروم رفته

واا بیخیال دختررر

شوهر من رانندگیش حرف نداره اما شده تصادفم کنه ربطی ب بی عرضه گی یا هیچ چیز دیگ نداره ، برا همهه پیش میاد 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
فدای سرت خسارت زیادی نبوده و بخیر گذشته این چه حرفیه طبیعیه برای همه حتی حرفه ای هام پیش میاد یه ...

ماشین طرف خیلی داغون شد. حس میکنم بی عرضه ام. به درد هیچ کاری نمیخورم

خدا به خانوادش صبر بده. من حس بی عرضگی دارم

دور از جوون.  رانندگی مهارت اسونی نیست که ادم حس بی عرضگی داشته باشه احتمال خطا زیاده. بعدشم ازین ببعد محتاط تر میشی و به نفع خودته

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...