2777
2789
عنوان

امروز خونه دیدیم برا اجاره بعد

255 بازدید | 9 پست

خود صاحبخونه هم بود و حرف زدیم و خوشش اومد خلاصه ما با اون آقای بنگاهی اومدیم بیرون از خونه در رو بستیم تو کوچه بنگاهیه پرسید خوب بود یا نه؟

همین حین من سرمو بردم بالا نمای خونه رو ببینم دیدم صاحبخونه رو بالکن وایستاده ببینه ما چی میگیم😂😂😂

دید که من دیدمش اما هیچ تلاشی در جهت مخفی کردن خودش نکرد

رسیدم وسط کوچه جر خوردم از خنده😂😂😂

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

ماهم این روزا دنبال خونه ایم اصلا نتونستم امسال عزاداری کنم ولی امشب خیلی دلم شکست کلی اشک ریختم از بی  انصافی بعضی صاحب خونه ها انشالله بحق این شبا خدا همه مستاجرارو خونه دارکنه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس خیلی فوضوله

خیلی خوشش اومده بود 

حتی اومد در اسانسور رو ببنده برامون 

از خودش خانوادش عروسش کل زندگیشو تعریف کرد

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
ماهم این روزا دنبال خونه ایم اصلا نتونستم امسال عزاداری کنم ولی امشب خیلی دلم شکست کلی اشک ریختم از ...

غصه نخوری جون دل خدا بزرگه

آقا امشب به دل شکسته نظر کنه

ما یه بار رفتیم یه خونه رو ببینیم بنگاهیه زنگ زد به طرف گفت خونه نیستم . بعد به بنگاهیه گفتیم بریم از بیرون کوچه و نمای خونه رو ببینیم اگر خوب بود فردا میایم داخلش رو ببینیم . بعد دیدیم طرف اومده وایساده رو تراس ، ما رو هم دید که از طرف املاک اومدیم اصلا به روی خودش نیاورد همونطور وایساده بود .‌ما هم دیگه روز بعدش نرفتیم خونه رو ببینیم

ما یه بار رفتیم یه خونه رو ببینیم بنگاهیه زنگ زد به طرف گفت خونه نیستم . بعد به بنگاهیه گفتیم بریم ا ...

چه ضایع 

خیلی خوشش اومده بود  حتی اومد در اسانسور رو ببنده برامون  از خودش خانوادش عروسش کل زندگی ...

منم رفته بودم خونه بخرم خانمه جد و آباد خودشو دختراشو داماداشو گفت..................منم خوشم اومد  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......