ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 عنوان شیاف تب بر 38 بازدید | 4 پست سلام عزیزاپسرم تب داره ساعت هفت نیم شربت استامینفون دادم هنوز تب دارع گلو دردم داشت چرک خشک کن و سرما خوردگیم ی ساعت پیش دادم الان چهار ساعت از استامینفون گذشت اگه تبش نیومد پایین میتونم شیاف بزارم الان دارم پاشویه میکنم ی لحظه خوبع باز داغ میشه آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا 1402/05/04 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasبلای3 عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5495 عزیزم بهش مایعات زیاد بده تند تند ادرار کنه اگ پایین نیومد اره شیاف بده آب میوه هم زیاد بده بخوره جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی❤️🌞 آریایی🌞 دیدیدظلم تا ابد پایدار نیست😁
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 عزیزم بهش مایعات زیاد بده تند تند ادرار کنه اگ پایین نیومد اره شیاف بده آب میوه هم زیاد بده بخوره اره ممنون اتفاقا کلی اب هویجو اب دادم ولی اصلا تو خواب فقط ناله میکنه آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3379 شیاف دیکلوفناک بذار هم تبش میره ،هم بدن دردش ندارم اونو برا بچه سه ساله میشه؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا