2777
2789
سلام دختر 5.5 سالم مرتب دهنش آفت میزنه ... گناه داره خیلیدردناکه از آفت زدن قبلیش هنوز زیاد نگذشته که باز چند روزه آفت زده چرا اینجوری میشه ؟ درمان قطعیش چیه ؟
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
به من یه مادر درمانده کمک کنید ...... راهنمایی کنید تجربه هاتون رو در اختیارم بذارید هرچند عصر میبرمش دکتر
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
عزیزم ایمنی بدنش پایینه شاید...ی مدت بهش شربت الوئه ورا باریج بده بخوره.واسه افتشم قطره میرتکس خیلی خوبه زود خوب میکنه تند تند بزن رو افتش دردشم کم میکنه...ولی نمیدونم قطعیش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دایم افت میزنم یه دوره اینجوریم یه مدت خاموشه دوباره میزنم طوری دردناکه که قبل از غذاهوردن بهش لیدوکایین میزنم بیحس بشه بتونم غذا بخورم علتش رو هم هر چقدر برسی کردم نتوتستم پیدا کنم فکر کنم کسایی که افت میزنن دیگه تبخال نمیزنن من که اینجوریم یه مدت افت نزدم الان یادم افتاد باز افت نزدم دوباره صلوات

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo