2777
2789

اگه مادر بچم با بچم اینکارو نمیکنم1 بازدید| 0 پست

هیچوقت نفرینش نمیکنم چون نفرین حتی اگه از ته دلم نباشه قلبو میسوزونه 

هیچوقت بهش نمیگم شیرم حرومت چون من خواستم بدنیا بیاد با رضایت خودم بهش شیر دادم اون انتخاب نکرده چیزیو

هیچوقت بهش نمیگم لیقات چیزیو نداری چون اگه منم لیاقتشو داشتم هیچوقت همچین حرفی بهش نمی‌زنم

وقتی از چیزی ناراحتم سر اون خالی نمیکنم چون مشکلات خودم به من مربوطه 

برای تربیتش از کتک استفاده نمیکنم

غرورشو وقتی نوجوونه با فش و حرفای مسخره نمیشکونم چون مادرممم نه من انتخاب شدم که بهترین دوستش و همراهش باشم نه ملکه عذابش

اگه مادر تاکسیکی هستی تبریک میگم ی مریض روانی داری درست میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آن شالله که همینطور میکنید 

ولی منم مادر نشده بودم خیلی چیزا میگفتم انجام میدم که شرایط نزاشت ، تو شرایط آدما مشخص میشن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

هیچ وقت بهش نگو که تو یه توله سگی و داری  غذای مفت میخوری زندگیم رو نابود کردی

هیچ وقت بهش نگو از بودنت از بدنیا امدنت پشیمونم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اره باهات موافقم .مادر دیدم نفرینش هم دعاست .مادر هم هست به سر زبونم که نفرین کرده ،گرفته

اصن چرا برای تهدید از نفرین استفاده کنه شده صدبار هزاربارم شده باهاش حرف بزن

۷الف

تاکسیکی چیست؟

ب

هروقت مامان شدی میبینمت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نمیدونم جریان چی بود ولی وقتی شنیدم ناراحت شدم یه دختری رو میخواسته،و آخر گرفته،مادرش گفته ای کاش ب ...

حالا واقعا اون اتفاق افتاد؟💔

درسته مادره ولی قرار نیست خورد کنه بچرو