2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.....

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همه ی شهر به این سمت سرازیر شدند در میان کوچه دعواست خدا رحم کند هیزم آورده که آتش بزنند این در را پشت در حضرت زهراست خدا رحم کند همه جمع اند و موافق که علی را ببرند و علی یکه و تنهاست خدا رحم کند
با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم
بوی دود است که پیچیده کجا می سوزد نکند خانه ی مولاست خدا رحم کند همه ی شهر به این سمت سرازیر شدن در میان کوچه دعواست خدا رحم کند هیزم آورده که آتش بزنند این در را پشت در حضرت زهراست خدا رحم کند جمع اند وموافق که علی راببرند و علی یکه وتنهاست خدا رحم کند
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  
شهر آبستن غم هاست خدا رحم کند شهر این بار چه غوغاست خدا رحم کند بوی دود است که پیچیده ، کجا می سوزد ؟ نکند خانه ی مولاست خدا رحم کند همه ی شهر به این سمت سرازیر شدند در میان کوچه دعواست خدا رحم کند هیزم آورده که آتش بزنند این در را پشت در حضرت زهراست خدا رحم کند همه جمع اند و موافق که علی را ببرند و علی یکه و تنهاست خدا رحم کند مادر افتاد و پسر رفت زدست ، درد این است چشم زینب به تماشاست خدا رحم کند مو پریشان کند و دست به نفرین ببرد در زمین زلزله برپاست خدا رحم کند ماجرا کاش همان روز به آخر می شد تازه آغاز بلاهاست خدا رحم کند غزلم سوخت دلم سوخت دل آقا سوخت روضه ی ام ابیهاست خدا رحم کند ....

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مادر افتاد و پسر رفت زدست ، درد این است چشم زینب به تماشاست خدا رحم کند مو پریشان کند و دست به نفرین ببرد در زمین زلزله برپاست خدا رحم کند ماجرا کاش همان روز به آخر می شد تازه آغاز بلاهاست خدا رحم کند غزلم سوخت دلم سوخت دل آقا سوخت روضه ی ام ابیهاست خدا رحم کند
با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم
بین این قوم که از بغض لبالب هستند قنفذومغیره پیداست خدا رحم کند مادر افتادو پسر رفت زدست چشم زینب به تماشاست خدا رحم کند ماجرا کاش همان روز به آخر می شد تازه آغاز بلاهاست خدا رحم کند
. . ای بتول پاک السلام / قلب چاک چاک السلام حاصل جوانی علی / ماه ارغوانی علی لحظه ای درنگ کن بمان / وقت ناتوانی علی بی تو سر بلند میکنند / دشمنان جانی علی بی تو سجده میکند به خاک / روح آسمانی علی