2777
2789

فرض کنید کنار شوهرتون جلوی ماشین نشستین. میرین دنبال برادر شوهر و خانومش که از شما حدود چهار یا پنج سال کوچکترن. در این شرایط اجازه میدین جفتشون برن عقب پشت سر شما بشینن یا چی؟ و چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا برادر شوهر جلو میشینه  باز بستگی به خانواده داره عزیزم  خودت بهتر میدونی خانوادتو ...

خانواده من اقایون جلو میشینن ولی دلیلش چیه بنظرت؟ حتی اگه کوچیکتر باشه باید جلو بشینه؟ 

خانواده من اقایون جلو میشینن ولی دلیلش چیه بنظرت؟ حتی اگه کوچیکتر باشه باید جلو بشینه؟  

آره عزیزم  بزار برادر شوهرت جلو بشینه باز به خودت بستگی داره 

ذهنت رو درگیر نکن اون لحظه مشخص میشه 

اونوقت منو شوهرم رفتیم دنبال جاریم و پسرش که 3 سال ازم کوچیکتر هست بعد من تعارف زدم جلو بشینه یهو جاریم گفت آره پسرم برو جلو بشین تو دیگه یه مردی واسه خودت بزور نشوندش جلو😯😂

نمیخواستم دیگه عضو بشم ولی بازم نتونستم😊 

[QUOTE=302693734]اونوقت منو شوهرم رفتیم دنبال جاریم و پسرش که 3 سال ازم کوچیکتر هست بعد من تعارف زدم جلو بشینه یهو جا ...یعنی تعارف زدی جاریت جلو بشینه؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹