2777
2789
عنوان

کدوم ترجمه هزار و یک شب خوبه؟

251 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

میخوام کتاب هزار و یک شب رو بخرم ولی نمیدونم کدوم ترجمه‌اش خوبه،لطف می‌کنید کمکم کنید؟

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نخونش نمیدونم از چیش تعریف میکنن کتاب مسخره ایه

چرا عزیزم؟

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
من فكر ميكردم كه اصلش به زبان فارسيه 🤔

اگه اشتباه نکنم،عربی

من خودمم نمیدونم ولی حواست باشه اونی رو بخری که کمترین سانسور رو داره چون پر از سانسوره

مرسی عزیزم از راهنماییت،فکر نمیکردم سانسور شده باشه،پس باید نسخه قدیمیش رو گیر بیارم 

پس همونه عربا به اسم خودشون كردن ، در حاليكه شخصيتهاي اصلي ايرانين ☹️

نسخه اصلی به زبان‌ کهن فارسیه ولی بعدش به عربی ترجمه شده و این کار ارزشمند رو هم ایرانیان کردن. چون عربی زبان علمی  بود و اگه این کار رو نمیکردن کل کتاب از بین می‌رفت و فراموش میشد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چرا عزیزم؟

همش پره داستان جن و پری و مثبت هجده ساله بعد از یه داستان میره یه داستان دیگه رو تعریف میکنه بنظر منم در کل اونقدر خفن نیست بجاش میتونی کتابای نادر ابراهیمی یا عباس معروفی بخونی

همش پره داستان جن و پری و مثبت هجده ساله بعد از یه داستان میره یه داستان دیگه رو تعریف میکنه بنظر من ...

ممنونم عزیزم از معرفیت❤

نسخه اصلی به زبان‌ کهن فارسیه ولی بعدش به عربی ترجمه شده و این کار ارزشمند رو هم ایرانیان کردن. چون ...

عزیزم کدوم ترجمه خوبه؟ 

چند جلد کتاب؟

عزیزم کدوم ترجمه خوبه؟

اطلاعی ندارم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اطلاعی ندارم

ممنونم عزیزم ❤