2777
2789
عنوان

سردی رحم

100 بازدید | 7 پست

چه خطراتی داره؟به جز بارداری 

کسی بوده رحمش سرد بوده باشه و مشکلی براش پیش اومده باشه؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
کیست ساز میشه فک کنم. و درد زیاد پریود

ای وای.واقعا؟چرا پس این همه دکتر رفتم نگفت اینو 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد پریودی  سقط که گفتن احتمالا از سردی زیاد رحمته ولی مطمین نیستم  ولی رعایت کردم و رفع ...

اصلا اون قسمت سقطش برام مهم نیست چون اصلا قصد بارداری ندارم.فقط میخواستم‌ بدونم چه مشکلی برای خودم ایجاد میکنه

اصلا اون قسمت سقطش برام مهم نیست چون اصلا قصد بارداری ندارم.فقط میخواستم‌ بدونم چه مشکلی برای خودم ا ...

آها ببخشید 

همون دردای پریودی بس 

من عفونت داشتم خوب نمیشد هر چی دارو استفاده میکردم بعد از رفع سردی عفونتم برطرف شد 

یادم بیاد بازم میگم برات آخه من حدود شش سال پیش رفع کردم و رعایت میکنم دیگه 

آها ببخشید  همون دردای پریودی بس  من عفونت داشتم خوب نمیشد هر چی دارو استفاده میکردم بعد ...

ممنون از توضیحاتت.فقط مراعات غذایی کافیه؟