من از بهار تا حالا خیلی بی حوصله شدم برنامه خاصی ندارم با بچهام بد خلقی میکنم شوهرم صبح میره سر کار شب میاد ..همش دراز کشیده هستم حوصله ندارم حتی ناهار درست کنم برا بچهام غصه میخورم ..کارهای نظافت رو هم به زور انجام میدم
دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
از جهت مزاج خودت رو بررسی کنو حتما پیش طب سنتی برو
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازمایش دادم گفتن چربیم و قندم پایینه امپول بیوتین و قرص ویتامین داد خدا کنه ک بهتر بشم
پیش طب سنتی برو. تعدیل مزاج میکنه و اصلاح سبک.
خیلی تاثیر میذاره.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
برنامه ریزی کن واسه روزای هفته ات.موقع کارموسیقی گوش بده.آزمایش بده کم خونی نداری؟بچه ها رو ببر پارک ...
میخام موسیقی گوش بدم پسرم از عمد صدای تلوزیون رو زیاد میکنه میگ برنامه کودک میخام ببینم ..میگ گوش نده اهنگ وقتی هم خودمو با کارای خونه مشغول میکنم باهم دعوا میکنن اعصابم داغون میشه
دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...