2777
2789
عنوان

خانمای کوتاه قد !!

1635 بازدید | 8 پست

با اینکه قد خودم کوتاهه،همیشه برام جای سوال بود که چرا بعضیا میگن هر چی میپوشیم بهمون نمیاد یا انداممون زشته تا اینکه امروز برای کارم مجبور بودم یه پیجی رو زیر و رو کنم ادمین پیج که یه خانم کوتاه قدی بود عکس از خودش گذاشته بود که به نظرم اندامش جالب نبود (البته این نظر شخصی من هست)

برای یه اندام خوب کافیه ورزش کنید هر ورزشی فرقی نمیکنه، من قد بلندای زیادی رو دیدم بخاطر ورزش نکردن و شل بودن عضلاتشون، اندامشون واقعا افتضاح به نظر میومد و وقتی راه میرفتن مثل پارچه مقابل باد بدنشون لخت بود.

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی

اسی جان قدت چندتاست ؟

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قدم کوتاهه و لاغرم هیچ لباسی بهم نمیاد،،آدم تو پر باشه و میزان با هر قدی باشه لباس براش پیدا می شه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

واقعا درسته

۱۶۰ام

زمانی که وزنم پایین بود فوق العاده خوش اندام و بامزه بودم 

وزنم که رفت بالا مربع یک در یک شدم 

البته که الان خدارو شکر دارم برمی‌گردم به وزن سابقم اما واقعا مراحل سختی دارممم

در حال کاهش وزن🥲

هر آدمی با هر وزن و هیکلی میتونه جذاب و خوشتیپ باشه ولی نمیشه انکار کرد لباس روی قد بلند بیشتر جلوه داره.

مثلا منی که اضافه وزن دارم باید طوری لباس بپوشم که چاقیم کمتر به چشم بیاد. اونکه کوتاهه میخواد بلندتر به نظر برسه و... ولی کسی که دیفالت کشیده و متناسبه با هر لباسی خوش تیپه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هر آدمی با هر وزن و هیکلی میتونه جذاب و خوشتیپ باشه ولی نمیشه انکار کرد لباس روی قد بلند بیشتر جلوه ...

چیزی که شما میگید مربوط به سلیقس یکی دوست داره بلندتر باشه خب این منطقیه ولی به این معنانیست که بخاطر قدش نمیتونه هیکل زیبایی داشته باشه 

اتفاقا ماها که ورزش میکنیم بیشتر از افراد دیگه بخاطر قد کوتاه ضربه میخوریم ولی هیچوقت زشت بودن اندام شامل اون ضربه نمیشه مربی حرفه ای رو دیدم که با قد ۱۵۵ بود چنان هیکل زیبایی داشت که افراد قد بلند غبطشو میخوردن

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی