2777
2789
عنوان

من حق دارم با شوهرم قهر کنم؟؟؟!!!!

269 بازدید | 16 پست

دلم گرفته خیلی.شوهرم نمیبرم هیئت.درصورتیکه جاریم هرشببب با شوهرش میره.منم باردارم دلم میگیره اون خودش عی میره میگم منم بیام میگه نه.میخام باهاش قهر کنم تو دلمم بگم قبولت نباشه دینم گردنت😭😭😭😭

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیبردت؟

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
چرا مبگه نه🫠

انگاری من میخا بهش اویزون باشم مجردی با رفیقاش ازاد باشه.درصورتیکه من میشینم قسمته زنونه اونم برا خودش بره با دوستاش.منم دلم گرفته😔😔😔😔😔😔

میدونم تو این شبا ادم دوست داره بره هیئت، بره دسته و ...

ولی من میگم اعصاب خودتو اون نی نی تو دلتو خورد نکن

اگ واااقعا قصدت عزاداریه، تو خونه زیارت عاشورا  بخون، نوحه گوش کن

اگ هم هم شوهرت با حرف و مظلوم نمایی راضی میشه ک راضیش کن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
میدونم تو این شبا ادم دوست داره بره هیئت، بره دسته و ... ولی من میگم اعصاب خودتو اون نی نی تو دلتو ...

میدونی دلم از چی گرفته.ازینکه شوهرم باید بگه خانم بیا با پسرمون بریم هییت.چه عیبی داره هرشب با دوستاش یه شبم با زنو بچش

با مادرت برو یا رفیقی کسی

هییت دوره باید با ماشین برم.مامانم کاشین نداره شوهرمم بدش میاد شب اسنپ بگیرم

چند ماهته ؟شاید فکر میکنه اونجا شلوغه .یه وقت بهت فاشر بیاد هولت بدن  دلیل نبردنش رو پرسیدی ؟

شش ماهمه.هی الکی میگه اونجا شلوغه نمیخاد

هییت دوره باید با ماشین برم.مامانم کاشین نداره شوهرمم بدش میاد شب اسنپ بگیرم

پس بشین خونه پای تلویزیون منم همینطورم اصلن دوست ندارم برم هیئت تو خونه عزاداری میکنم

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879