2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میشه لطفا برای حفظ آبروی من و خانوادم دعا کنی. دعا کن خدا کمکم کنه بتونم واقعیت رو ثابت کنم و همه ی حقمو بگیرم. اسمم فاطمه

الهی به حق این روز های عزیز هزار برابرِ لطفی که در حق من میکنی خیر و خوبی نصیب خودت و عزیزانت بشه

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

سلام اسمم نگین هس  برام دعا کن هم برای خودم هم خانواده ام 

دعای سلامتی و خوشبختی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

برات ۱۰۰ صلوات میفرستم عزیزم حاجت روا بشی 🌹 دعامون کن 🥺😭😭😭خوش به سعادتت 🥺

سروین آیدا ناهید سپیده محمدحسین 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

التماس دعا عزیزم 

خیلی نیازمندِ دعایِ خیرِ دل های پاک هستم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
دوستان تک تک کامنتاتونو میخونم و براتون دعا میکنم ببخشین اگه تک تک جواب نمیدم

طاهره
سمیه
صبا
محمد
خسرو
جواد
مسلم
فرناز
افسانه

طیبه

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پردیس

پایان نامم قطعی بشه و استادم اذیت نکنه و پروپوزالمو ثبت کنم😭😭😭

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

التماس دعای زیاد ویشه لطفا برا منم دعا کنی  دلم میخواد بیام حرم😭😔🙏🙏🙏🙏

بله گلم برای تک تکتون دعا کردم

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤