2777
2789

دارم طلاق میگیرم خانواده شوهرم پشت سرم خیلی حرفای بدی میزنن ک بد اخلاق بود بی احترامی میکرد و...

شوهرم پسر عموم بود دلیل طلاقم هم خیانت بود اونم با زن 40 ساله دقیق ی ماه بعد عروسیم فهمیدم خیانت میکنه یکسال موندم پیش مشاور رفتم . همه جوره فرصت دادم تا درست بشه ولی نشد 

خیلییییی اذیت شدم تو همون یکسال زندگی هیچوقت خونه نبود صبحا ساعت 10 صبح میومد خونه و...

حالا الان برام زور داره ک رو اشتباه خودشون سرپوش گذاشتن و منو مقصر می‌کنن 

خدایا شکرت 🌼🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری. ولی الان وقت اره تیز کردنه.. بگذار تا می تونن، بگن اگر امکانش و داری، محل زندگی و عوض کن. 

از قدیم گفتن در دروازه میشه بست در دهن مردم و نه... 

بخواهی دونه دونه قانعشون کنی، خیلی ازت انرژی می بره.هرکی برات حرف میاره، بهش بگو دیگه نمی خوام چیزی برام بیاری و بگی و حتی بلاک کن، چون فامیله کارت سخت تره.. 

لازم دونستی با بعضی قطع رابطه کن... یک روزی حقیقت روشن میشه، خورشید همیشه پشت ابر نمی مونه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
تو بد اخلتق ترین زن هم بودی نباید بهت خیانت میکرد...

آره 

ولی اصلااا بد اخلاق نبودم من حتی گیر نمی‌دادم ک کجا بودی و چرا صبح میای خونه 

خانوادش میگفتن دعوا کن جیغ و داد کن ‌زود بیاد من حتی جرات اونم نداشتم 

خودشون میگفتن از خوبی زیادت هار شده

خدایا شکرت 🌼🍃
حق داری. ولی الان وقت اره تیز کردنه.. بگذار تا می تونن، بگن اگر امکانش و داری، محل زندگی و عوض کن.&n ...

تنها امیدم اینه ک رسوا بشه 

الان همچین خودشو زده ب موش مردگی همش خونس با خانوادش مسافرت میره 

قبلاً اصلا خونه پیدا نمیشد همه مسافرت هاشم مجردی بود

خدایا شکرت 🌼🍃

حواست به آتیش بیارای معرکه باشه. اونی که حرف برات میاره، سهوا یا به عمد میشه سوهان روحت... سعی کن ازشون دوری کنی

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
آره  ولی اصلااا بد اخلاق نبودم من حتی گیر نمی‌دادم ک کجا بودی و چرا صبح میای خونه  خانوا ...

ازدواجتون سنتی بود یا از قبل همو دوست داشتین؟ 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...