2777
2789
عنوان

شوهرم باخانوادش قطع رابطه کرده چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بچشو نفرین میکنه  میگم اهشون نگیرن ن خداشاهده ک من کاری نکردام ادم خنثی هستم ظلم زیادی بهم ...

خوب اونا دلشون برای بچشون تنگ میشه 

اونا برای رسیدن به بچشون دست و پا میزنن

اونا در اصل دارن بچه رو از نفرین شده میترسونن

وگرنه اگه حرفاتون واقعیت باشه دارن چوب رفتار اشتباه خودشون رو میبینند 

و تربیت اشتباه بچه شون که بجای صحبت و حل مشکل قهر رو انتخاب کرده

خوب اونا دلشون برای بچشون تنگ میشه  اونا برای رسیدن به بچشون دست و پا میزنن اونا در اصل دارن ...

شوهرم ادم منطقی خیلی سعی کرده بهشون بفهمونه ک کارشون اشتباهه حالا ب قول خودش پدرومادرشو نمیشه تغییرداد ۶۰ ساله ک بااین اخلاق دارن زندگی میکنن ولی از خواهراش انتظارنداشت همچین کاری کنن

والااا به خدا حالا خیلیا میان میگن شوهرم اصلا طرفدارم نیست یکی هم که شوهرش طرفداریشو میکنه باز نگران ...

من دوسندارم اذیت شن اوناهم پدرومادرن وفکر میکنن رفتارشون درسته خودمم بچه دارم دیگه

من دوسندارم اذیت شن اوناهم پدرومادرن وفکر میکنن رفتارشون درسته خودمم بچه دارم دیگه

منم قبلا همین فکرا رو میکردم ولی درست بشو نبودن کاری بهشون نداشتم ولی باز منو به مرز جنون بردن پدر و مادر بودنم حدی داره بذار یکم که از هم دور باشن اونوقت قدر بچشونو میدونن من پدر شوهرو مادر شوهرم الان تازه فهمیدن چه کردن با همین قهر طولانی الان اونا خودشونو گناهکار میدونن گناه خودشونو پذیرفتن. ولی من دیگه سمتشون نمیرم پسرشون اگه خواست در ارتباط باشه. ولشون کن زمان درستش میکنه بذار خودشون سر عقل میان.