2777
2789

صداش بد جور توی پله ها و خونه ما میپیچه صدای سه چرخه و جیغ و خنده هاش منم ناراحتی اعصاب دارم دیوونه میشم با این صداها همسرمم نمیتونه استراحت کنه چکار کنم چطوری بهشون بگم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون صاحب خونس چیزی نمیشه گفت متاسفانه

اره خودمم همینطور فکر میکنم بیچاره ما مستاجرا

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خونه خودشونه نمیشه چیزی گفت شما باید آپارتمان میگرفتی نه دوطبقه

خب ایشونم داره پولشو میده که اونجا زندگی می‌کنه باید آرامش داشته باشه 

خیریه که نیست 

من جای شما بودم خیلی محترمانه صحبت میکردم در این مورد 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خب ایشونم داره پولشو میده که اونجا زندگی می‌کنه باید آرامش داشته باشه  خیریه که نیست  من ...

اون صاحب خونه اس خونه خودشه میخواد بچش راحت باشه 

آپارتمان که نیس مدیر داشته باشه و بقیه ام معترض باشن برن اعتراض کنن. 

ایشون اگه دنبال آرامش بیشتر بود باید میرفت آپارتمان یا ویلایی دربست 

خونه دوطبقه همینه

اون صاحب خونه اس خونه خودشه میخواد بچش راحت باشه  آپارتمان که نیس مدیر داشته باشه و بقیه ام مع ...

همین صاحب خونه داره پول چیزی که داده رو میگیره 

اگه میخواست راحت باشه مستاجر نمیوورد که پول بگیره 

اصلا این حرفا به کنار 

دو تا خانواده دارن باهم زندگی میکنن تو ساختمون باید کنار بیان باهم آرامش دو تا آدم بالغ مهم تره یا یه بچه که می‌تونه یا ساعت دیگه بیاد بازی  

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
همین صاحب خونه داره پول چیزی که داده رو میگیره  اگه میخواست راحت باشه مستاجر نمیوورد که پول بگ ...

من خودم مستاجرم بخاطر این چیزا رفتم دربست گرفتم که این مشکلاتو نداشته باشم. خونه دوطبقه دوتا فامیلم با هم نمیسازن چه برسه به دوتا غریبه 

فرهنگا متفاوت هرکدومم فکر میکنی حق دارن و درست میگن 

ولی اون چون صاحب خونس اختیار خونه با اونه