2777
2789
عنوان

قهر کردم گفتم دیگه درس نمیخونم:/

295 بازدید | 41 پست

مامانم استرسیه 

بعد میگم می‌خوام برم قلمچی میگه می‌دزدنت

میگم مشاوره گفت بیا حضوری صحبت کنیم

میگه نه خفتت میکنهههه

تهش عصبی شدم  و داد زدم و اونم گفت تو آخرش منو میکشی ووو

اصلا من هر جا بخوام برم باید یکی باشههه، انگاری همه منتظرن من برم بیرون بهم حمله کنن

حالم خیلیی بده💔

من دانشگاه تهران هم قبول بشم مامانم نمی‌ذاره برم

لعنتتت، یعنییی لعنت به منن

گلم آروم باش 

باید صبور باشی و تحمل کنی این مدتو

بعدش دیگه بهشون ثابت میشه ک میتونی از مس خودت بربیای

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتون میگید دیگه استرسیه کلا ادمی که مضطرب همش نگران اتفاقاتی که نمیفته و نخواهد افتاد ،احساس میکنه الان اتفاق بد میفته و ...شمام بنظرم مشاورتون غیر حضوری، تلفتی باشه و ازمون ها رم انلاین بدید بخاطر شرایط خانواده .

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

عزیزم مادرتون رو باید ببرید پیش روانشناس 

بنفش تا ابد 💜 چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم           مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم                طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى                                       غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love                             
خب خودتون میگید دیگه استرسیه کلا ادمی که مضطرب همش نگران اتفاقاتی که نمیفته و نخواهد افتاد ،احساس می ...

فعلا که دعوا کردیم،همه چیزا رو انداختم دور

گفتم دیگه درس نمیخونم 🙂💔