الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سیستوسکوپی چیه عزیزم؟ نرخ بیمارستان بالاست؟ و اینکه حرفه ای هستند؟
والا نرخش رو با جاهای دیگه محاسبه نکردم چون دکتر پسرم اونجا بود رفتیم ،سیستوسکوپی مال مجرای ادراریه، حرفه ای بودن هم بستگی به دکترت داره ولی خود بیمارستان و پرسنل خوبن
اره عزیزم من پلیپ نداشتم مشکوک به پلیپ بودم هیستروسکوپی انجام دادم واسه بارداری.اره هم تختیم اون پلیپ داشت گفت ۸ میلیون دادم نمونه رو میفرستن ازمایشگاه
عزیزم روز چندم سیکل هیسترو شدین؟ چند وقت بعدش میشه اقدام کرد؟ بستری شدین و همراه نیازه؟ ببخشید ان ...
خواهش میکنم بتونم کمک کنم خوشحال میشم.من روز ۱۹ سیکلم بود بین ۱۷ تا ۲۱ سیکل انجام میدن تا ۱۰ روز گفتن نزدیکی نداشته باش بستری نشدم اصلا عملش هیچی متوجه نمیشی دردم نداری فقط شب قبلش حسابی به خودت برس من به هوش اومدم ده دقیقه بعدش از حال رفتم شب قبلش شام زیاد نخوردم ناشتا هم بودم همراه فقط شوهرم بود عملش نیم ساعته من ۱۲ رفتم ۱ به هوش اومدم