2777
2789
عنوان

همسرم نفقه نمیده🚶🏼‍♀️🥲

863 بازدید | 64 پست

سلام خوبید خانوما 

راستش من چندماه پیش عروسی کردم تو دوران عقد خوب بودماه به ماه پول میریخت کارتم  ولی بعد عروسی اینجور شده که نفقه نمیده یااگه بده باید کلی اسرارش کنم،خودم خیلی بدم میاد از اینکه هی بگم پول بده برای فلان چیز و...

نمیدونم چیکارکنم منم نمیزاره برم سرکار واقعا خسته شدم که هی نگرانم وای تایم شهریه باشگاه رسید و...

درامدشم خوبه  ماهی خداتومن چک پاس میکنه

تو خورد وخوراک اصلا خسیس نیست اصلاا ولی من تازگیا هرچی نیاز دارم براش خییسی میکنه

خب بشین حساب و کتاب کن ببین چقدر کارتو راه میندازه هر ماه 

اتمام حجت کن هر ماه باید این مبلغو بزنی به کارتم اگه نکنی ادامه نمیدم باهات 

چون داری غرورمو له میکنی 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بشین حساب و کتاب کن ببین چقدر کارتو راه میندازه هر ماه  اتمام حجت کن هر ماه باید این مبلغو ...

اصلا قبول نمیکنه راجبش خیلی صحبت کردم

دیگه واقعن حالم بد میشه بگم پول بده

این تاپیک نمونه بارزیه برا اونایی که میگن تو عقد رابطه جنسی خوب نیست عقد برا شناخته رابطه باید بعد عروسی باشه🫤🫤🫤🫤

عزیزم خیلی رک وراست بهش بگو هرماه انقد بزن توکارتم یا هم حساب مشترک بگیر شاید برم بیرون پول لازم بشم تایم نداشته باشم به توخبر بدم پول بریزی واسم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

از همون اول که زیر یه سقف رفتید باید عادتش میدادی کارت بانکیش همیشه دستت باشه اصلا درک نمیکنم چرا باید زن از شوهرش پول بخواد ما از اول ازدواج کارت بانکیمون مشترک بوده بااینکه شوهرم درامدش انچنانیم نیست

بهگفته یه وکیلی حق تحصیل و اشتغال از مهریه خیلییی مهمتره راضیش کن با یه ترفندی بری سرکار ممکنه تا آخ ...

متاسفانه سر عقد نگرفتم این حقو 

عاشق شده بودم چشمام کور شده بود 

اصلا قبول نمیکنه راجبش خیلی صحبت کردم دیگه واقعن حالم بد میشه بگم پول بده

متاسفانه باید از همون روز اول ازدواج خودت کارتشو برمیداشتی هروقت لازم داشتی نه اینکه اجازه بگیری یا که درخواست پول کنی که عادت کنه بفهمه زنش ازاین به بعد خرج داره یا کارتتون مشترکه اشتباه کردی

اصلا قبول نمیکنه راجبش خیلی صحبت کردم دیگه واقعن حالم بد میشه بگم پول بده

یه مدت کاملا جدی باهاش برخورد کن فعلا هم فکر بچه نباش کاملا به ضررته

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
این تاپیک نمونه بارزیه برا اونایی که میگن تو عقد رابطه جنسی خوب نیست عقد برا شناخته رابطه باید بعد ع ...

خیلی اخلاقش بد شده 

تودوران عقد هرموقع نیاز داشتم پول برام کارت به کارت میکرد

الان باید خودمو پاره کنم که یه کرایه اژانس بریزه و...

میگه مثلا چون صبحها پانمیشی صبحونه بدی بهت پول نمیدم وفلان 

تو دوران عقد خیلی خوشحالتر بودیم ولی الان اونجور نیست

😑😑😑دقیقا تاپیک آخرم راجع به شماها بود😒

یه جور داری حرف میزنی فکرمیکنی من دوست دارم دستم جلو کسی دراز باشه برای یک قرون دوهزار 

هرچند که وظیفشه تامین زنش 

همه رو باشرایط خودتت نسنج و قلب دیگرانو با حرفهات نشکن

😑😑😑دقیقا تاپیک آخرم راجع به شماها بود😒

بعد سوال اینه که چطور دربیارن خب خیلی از مردا هم بیکارن بعد خانمای خونه دار چطور درامد داشته باشن وقتی کار مناسبی پیدا نمیکنن

نفقه یعنی خونه و پوشاک و خوراک این نفقس اونیکه شمامیگید پول تو جیبیه که همسرتون میتونه بده میتونه نده ولی با حرف و سیاست پول کلاس هاتونا بگیرید ولی اگه انتظار دارید ماهیانه براتون یه مقدار به جز نفقه بریزه اونا دیگه باید باهاش حرف بزنید