2777
2789
عنوان

خیرات

207 بازدید | 16 پست

مادر بزرگم ک چند ماه پیش فوت کرده برای اولین بار دیشب ب خوابم اومد و ازم خواست براش خیرات کنم

به نظرتون برای مرده چ چیزی ثواب بیشتری داره  براش چ کار کنم؟

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غذا خیرات کن یا حلوا خرما

یا میتونی به نیت و نیابت از مادربزرگت کارهای خوب انجام بدی... حتما هم لازم نیست کارهای خیلی بزرگی کنی مثلا همین ک ب نیت اون یه سنگ رو از سر راه برداری ثوابش به بهش میرسه و کارهای دیگه... 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
غذا خیرات کن یا حلوا خرما یا میتونی به نیت و نیابت از مادربزرگت کارهای خوب انجام بدی... حتما هم لاز ...

امکان درست کردن غذا و پخش نذری ندارم گفت شاید کاری دیگم بشه انجام داد ممنونم❤

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

خواهش می کنم عزیزم 

ان شاءالله روحش شاد و قرین رحمت الهی🤲🏻🤎

فاتحه و صلوات ایناهم براش فراموش نشه تو این روزا زیارت عاشورا خوندن به نیابت از رفتگان هم خیلی ثواب داره... 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

من از یکی شنیدم واسه خیرات پدربزرگش یه دست لباس و کفش واسه یه بچه فقیر گرفته بود

حالا نمیدونم اینم خیرات حساب میشه یا نه

پدربزرگ‌منم چند ماه پیش فوت کرد دارم پولامو جمع میکنم واسه یکی از فامیلامون کفش بخرم بدم تو ثوابش پدربزرگمم شریک میکنم

اگر توان مالی داری شماره حساب خیریه رو بگیر

مثلا شیرخوارگاه و یک مقدار پول واریز کن

خیلی حاجت میده نذر کردن برای بچه های بی سرپرست

معصوم تر از اونا وجود نداره  

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤

گندم بخر اندازه ۱۰ هزار تومان بریز پشت پنجره یا پول بده نانوایی براش نون خیرات کنم 

یا قرآن یا نماز یا صلوات بخون به نیتشون 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰