یه بسته دارم چند روز پیش از شهر تهران داره میاد اطراف تهران یه روزه اومده الان دست نامه رسانه توی سایت دیدم ولی هنوز پستچی نیاورده بنظرتون زنگ بزنم بهش اخه شمارشو دارم تو سایتم اسم همون طرف هست نمیخوان بسته بمونه برای شنبه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
بهشون میگفتین ،نه توروخدا سه روز دیگم صبر کنید خسته میشید
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
متاسفانه پستچی منطقه ما هم خیلی کنده، همیشه خودم حضوری میرم میگیرم، آره عزیزم حتما خودت برو بگیر ک ...
زنگ زدم بهش گفت میارم نه بابا این بنده خدا خیلی تند تند پخش میکنه فکر کن برای منطقه ما به این بزرگی جمعیت یه نفره کلا داره پخش میکنه از خیلی وقت پیش هی بنر میزنن که نیرو میخوان تو پست کسی نمیره موتور بلد نیستم وگرنه میرفتم کمکش 😂
زنگ زدم بهش گفت میارم نه بابا این بنده خدا خیلی تند تند پخش میکنه فکر کن برای منطقه ما به این بزرگی ...
نه بابا شهرستان ما خیلی کوچیکه،قسمتی که پسنچی ما باید پخش کنه فقط دوتا خیابونه،انقد زورش میاد،تازه رهگیری رو پیگیری میکنم زده تحویل داده شد،خُب پدر خوب مادرت خوب تو که چیزی تحویل من ندادی