2777
2789

ازدواج دوممه هم من هم همسرم.همسرم همه جوره خوبه و ایده ال من‌.خانواده همسر سابقم بسیار آدمای خوبی بودن و من کلا یکی از اعضای خانواده میدونستن.خیلی دوستم داشتن و منم همین طور .اصلا بخاطر خانوادش چند سال تحمل کردم و در آخر جداشدم.مادرشوهرم هرگز احساس نکرده بودم که مادرشوهرمه از بس این زن خانوم و فهمیده بود.انا الان خانواده همسرم خیلی متفاوت هستن مادرش کلا عروس اگه براش کارانجام بده دوسش داره وگرنه کلا فقط پسراشو میخواد.این رفتارها خورده تو ذوقم چون تو زندگی قبلم اصلا به چشم عروس بهم نگاه نمیشد .دلم میخواد این موضوع رو بپذیرم اما نمیددنم چجوری.بعضی کاراشون رو اعصابمه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

طلاق بگیر 🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر کن دومی بدتر از اولی نیست بقیش بیخی خی

خداروشکر همسرم خیبی مرد خوب وفهمیده ایه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
فقط برو خدا رو شکر کن شوهرت خوبه. و لازم نیست از جانب خانواده همسر تایید بشی. من ازدواج دوممه شوهرم ...

چرا جدا شدی؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.