2777
2789
عنوان

❌ کسی تجربی خونده؟ ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 61 پست
ممنون گلم سخت نیست گلم ببین الان به چندتاسوالی که میپرسم جواب بدیدشایدبشه کمک ات کرد👇 دبیرستان که ...

متوسط رو به بالا امتیاز باید داشته باشی ک قبولت کنن 

من به همه درس ها علاقه دارم بجز زبان

جفتشون اوکیه

وضع مالیمون هم خوبه خداروشکر 

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین خودت بیشتر به کدوم علاقه داری و باید اینم بدونی هر رشته سختی های خودشو داره و هیچ رشته ای بدون سختی نیست پس به علاقه و شرایطتت فک کن ببین تو کدوم میتونی بیشتر موفق شی 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بستگي داره حفظیاتتون بهتر باشه یا محاسبات

اگه فقط محاسباتتون خوبه برید ریاضی

اگه فقط حفظیاتتون خوبه برید انسانی

و اگه نصف نصف هستین برین تجربی

رقابت در تجربی از همه بیشتره و تعداد شرکت کننده هاش هفت برابر رشته های دیگست ولی بازار کار خوبی داره به نسبت البته اگه تو رشته های بدردنخورش نرید

تو تجربی امکان پشت کنکور موندن زیاده و رشته های تاپش مثل پزشکی و دندان و دارو خیلی وقت آدم تو تحصیل گرفته میشه ولی خب در آخر جایگاه اجتماعی در بین مردم خیلی بالاست

انسانی هم که دبیری خیلی خیلی داره و وکالت و.....شرکت کننده هاش از تجربی کمتره و زود تر میشه دانشگاه رفت تقریبا به نسبت تجربی .......

ریاضی هم که شرکت کننده هاش از همه کمتره و شانس دانشگاه رفتن سال اول در این رشته از همه بیشتره ولی بازار کار خوبی نداره به خصوص برا خانم ها

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
بستگي داره حفظیاتتون بهتر باشه یا محاسبات اگه فقط محاسباتتون خوبه برید ریاضی اگه فقط حفظیاتتون خوب ...

مرسی عزیزم خیلی خوب بود راهنماییتون😍

تیزهوشان یا نمونه قبول شدی ؟  اگه نشدی کلا از نظر من تجربی و بزار کنار  بالاتر هم دلیل آ ...

درسته بیشتر افرادی که رتبه برتر هستند از تیزهوشان هستند ولی بودن خیلی‌ها که تو مدارس عادی درس میخوندن یا پزشکی قبول شدن یا دانشگاه های بهشتی و تهران قبول شدند

🌙💜

آفرین منم موافقم جو مدرسه های عادی برای تجربی زیاد خوب نی 

مدارس عادی و من یکی از معلم هام میگفتن خیلی جو درس توش نیست چون درگیر چیزای دیگه میشن 

واسه اینطور رشته ها مدارس سختگیر و رقابتی خیلی خوبه 

🌙💜

بهیاری و من شنیدم که بعد ار چند سال کار کردن میتونن پرستار بشن تو بعضی بیمارستان ها 

ارح کنکور پرستاری باید بدم 

ولی قبل کنکور باید بری ملافه مریض هارو جمع کنی و... 

و منم اصلا نمیتونم این کارارو انجام بدم

درسته بیشتر افرادی که رتبه برتر هستند از تیزهوشان هستند ولی بودن خیلی‌ها که تو مدارس عادی درس میخوند ...

اینا همش چرته 

من آدم ندیدم از مدرسه عادی قبول بشه 

اگرم شده سهمیه داشته 

مدارس عادی و من یکی از معلم هام میگفتن خیلی جو درس توش نیست چون درگیر چیزای دیگه میشن  واسه ای ...

اره درسته کاملا عزیزم

لبخندش برآمده از قدرتش بود وگرنه درون پر التهابی داشت.🥀