2777
2789
عنوان

❌ کسی تجربی خونده؟ ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 61 پست

اگه میخوای طبق رشتت کار کنی اصلا ریاضی رو انتخاب نکن

بازار کارش افتضاحه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربی هستم  تحربی سخت نیسن اگرررر بخونی ولی رقابت توش سنگینه  به شخصه بازم تحربی و ان ...

منم درسم خوبه 

ولی گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم 

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏
ببخشید مملکت مهندس نمیخواد؟

قطعا میخواد 

ولی تو کشور ما هنوز فرهنگ مهندس زن  خیلی جا نیفتاده و اگر پارتی نداشته باشی شانست کمه 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

منم‌ میخوام برم دهم و

ان شاء الله رشته انسانی روانتخاب میکنم چون به دروس مطالعات (تاریخ وجغرافیامخصوصا)ودروس حفظیات خوشم میادوان‌شاء الله هدفم معلم شدن وقبولی توفرهنگیان هست به امیدخدااگه هم خدایی نکرده نشدمیرم جغرافیا🥰

منم‌ میخوام برم دهم و ان شاء الله رشته انسانی روانتخاب میکنم چون به دروس مطالعات (تاریخ وجغرافیامخص ...

میخوای بری جغرافیا که تهش چی ؟ همینجوری خواستم از الان یه کوچولو چشمت باز شه 

منم‌ میخوام برم دهم و ان شاء الله رشته انسانی روانتخاب میکنم چون به دروس مطالعات (تاریخ وجغرافیامخص ...

انشالله همیشه موفق باشی عزیزم 

وای خیلی سخته انتخاب رشته 

هرموقع کارشون لنگه میگن دلمون تنگه... 😄😏