2777
2789
عنوان

کار تاتو بدن و ابرو چطوره ؟

208 بازدید | 9 پست

کار تاتو بدن و تاتو ابرو خوبه آیا ؟ درآمدرش چطوره ؟ از هزینه آموزش و موادش خبر دارید ؟ آیا سود داره و میصرفه ؟ اگر کسی تا حالا بوده لطفا کمک کنه . جای خوبی برای اموزش میشناسید ؟

سلام عزیزم.اصلا سمت تتوی صورت نرو.چون بازار کارش خوب نیست.اما حتما تتوی بدن برو.من خودم پیگمنتر هستم ...

چرا سمت صورت نرم ؟ و اینکه من شنیدم میگن که خوبه نظر شما چیه میشه واضح تر بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.اصلا سمت تتوی صورت نرو.چون بازار کارش خوب نیست.اما حتما تتوی بدن برو.من خودم پیگمنتر هستم ...

چرا ما یکی از فامیلامون تو همین کاره ماشالله خیلی راضیه میگه از همه ی شاخه ها بیشتر درامد داره

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
نظرتون راجب رنگ و مش چیه ؟

رنگ و مش هم خوبه بستگی داره کدوم بخش رو علاقه داری 

راستش من از رنگ زیاد اطلاع ندارم ولی یکی از فامیل هامون تتو بدن انجام میده و کارش خیلی خوبه درآمدش هم که خوبه 

چرا سمت صورت نرم ؟ و اینکه من شنیدم میگن که خوبه نظر شما چیه میشه واضح تر بگید

ببین عزیزم آرایش دائم صورت کاریه که طرف ریسک نمیکنه پیش هرکسی انجام بده مشتری ها میگردن بهترین جا رو پبدا کنن که با اطمینان کامل برن انجام بدن.البته بستگی به شهر زندگیت هم داره.شهرهای کوچیک به نظرم درامد داری اما شهرهای بزرگ مردم بیشتر میرن سمت بهترین ها.خودم الان بندرعباسم اینجا مردمش فقط دنبال بهترین ها هستن و جاهایی که میرن واسه انجام تتو که معروف باشه

ببین عزیزم آرایش دائم صورت کاریه که طرف ریسک نمیکنه پیش هرکسی انجام بده مشتری ها میگردن بهترین جا رو ...

به نظرت رنگ و مش چطوره ؟ یا کار مژه البته من خودم رنگ و مش رو بیشتر قبول دارم