2777
2789
عنوان

چند روز دیگه تولدمه ولی

171 بازدید | 15 پست

نمیدونم شوهری یادشه یا نه اصلا

خیلی مناسبتا برام مهمه دلم میشکنه اگه یادش رفته باشه😑

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️

پیش پیش مبارک

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش یادآوری نکن

بیین چی پیش میاد

فراموششم شد ، برو ی مینی کیک بخر واسه خود ، ی کادو هم بخر و به خودت تبریک بگو🤍

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بهش یادآوری نکن بیین چی پیش میاد فراموششم شد ، برو ی مینی کیک بخر واسه خود ، ی کادو هم بخر و به خو ...

اگ یادش بره میکشمش🤣

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️

مبارررکه 

تولد اره برای ما خانم‌ها مهمه 

اما من اوایل رو سالگرد عروسی هم خیلی بودم 

اما امسال ب دلیل مشغله حتی خودمم یادم نبود بعد از چند روز ک گذشت یادم افتاد و این شد ک اقایون رو درک کردم واقعا

مبارررکه  تولد اره برای ما خانم‌ها مهمه  اما من اوایل رو سالگرد عروسی هم خیلی بودم  ...

دلم میخاد سوپریز بشم😪

میدونم  اما اینو بدون خیلی اقایون گناه دارن خیلی اوضاع اقتصادی پیچیده شده  و همش تو فکر ...

اره منم درک  میکنم 💔همینجوریشم فکرش درگیره 

@maya77    

به به تولدت مبارک مردادی مغرور جذاب تو دل برو 😘😘😘😘❤❤❤ایشاله ۱۲۰ سال زنده باشی با عشق کنار همسر و پسر قشنگت 💋

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤