2777
2789
عنوان

وسواس، پانیک، منبع اضطراب

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 32 پست
۷. لحظه ی حال رو از دست ندید. خودتون رو از قبل دربرابر شرایط استرس زا کنترل کنید که اگه دوباره پیش ا ...

یه سوال من هرچیزی بارها بارها چک میکنم مثلا اگه بانک برم و مدارک همراهم باشه چندین بار باید نگاه کنم و مطمئن شم چیزی جا نذاشتم یا مثلا مبلغی اگه کارت به کارت کنم بارها همش باید فیش نگاه کنم که مطمئن بشم درست بوده و اگه نکنم شدیدا استرس میگیرم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
یه سوال من هرچیزی بارها بارها چک میکنم مثلا اگه بانک برم و مدارک همراهم باشه چندین بار باید نگاه کنم ...

اینا وسواس فکری؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال من هرچیزی بارها بارها چک میکنم مثلا اگه بانک برم و مدارک همراهم باشه چندین بار باید نگاه کنم ...

اگه همه ی کارهاتون رو اینطور انجام بدین وسواسه نه فقط دو سه مورد. در ضمن این رفتار تکراری باید به مدت حداقل بیشتر از دو ماه و به طور مداوم انجام بشه.

کتاب مرجعی هست در روانشناسی به اسم dsm5 که علایم بیماری های روحی رو همراه با مثال داره و دقیق میگه چه چیزی حتما جزو علائم هست و به چه مدت.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
اگه همه ی کارهاتون رو اینطور انجام بدین وسواسه نه فقط دو سه مورد. در ضمن این رفتار تکراری باید به مد ...

نه در مورد همه چی اینطور نیست فقط در رابطه با چیزهای مهم مثل مدارک شناسایی یا چیزهایی که اگه گم شه یا آسیب ببینه خسارت سنگینی متحمل میشم حساسم

درمان پانیکی که مثلا دردای جسمی ایجاد کرده حملات عصبی که باعث بهم ریختن معده شده و پانیک شبانه حتما ...

بستگی داره. ممکنه با روان درمانی هم خوب بشه. ولی اول به روانشناس مراجعه کن اگه با روان درمانی حل نشد شاید دارو موثر باشه.

بستگی داره. ممکنه با روان درمانی هم خوب بشه. ولی اول به روانشناس مراجعه کن اگه با روان درمانی حل نشد ...

رفتم روانپزشک گفت چون علائم جسمی اضطراب داری دارو درمانی میخواد و من. پانیک معده ام را درگیر کرده مدتها فکر می کردم معده یا قلبم مریضه همش دنبال بیماری جسمی بودم نمی فهمیدم چم شده

رفتم روانپزشک گفت چون علائم جسمی اضطراب داری دارو درمانی میخواد و من. پانیک معده ام را درگیر کرده مد ...

منم همینطوری بودم.

منم همینطوری بودم.

شما هم آسنترا خوردی چقدر بعد معده خوب میشه...  من نزدیک دو ماهه آسنترا می خورم هنوز معده ام درگیره... شما هم سینه تون درد می کرد عزیز... اصلا نمی فهمم چطوری بهم ریختم 🥴. من قبلش فکر می کردم مشکلم جسمی است همه جا را چکاب دادند دیگه لرزش و سردرد اینا اضافه شد رفتم روانپزشک... همش می رفتم ورزش ولی به تنهایی کارساز نیست ورزش... نمی دونم چرا پانیک و اضطراب گرفتم! 

شما هم آسنترا خوردی چقدر بعد معده خوب میشه...  من نزدیک دو ماهه آسنترا می خورم هنوز معده ام درگ ...

آسنترا نه. معده درد بخاطر کمبود ویتامین b12 هست و یا غذاهایی که بیش از حد سفت یا ترش و اسیدی هستن. غذاهای بیش از حد چرب هم نخورید.

منم درد قفسه سینه داشتم. بخاطر انقباض غیر ارادی در اثر استرس هست. همینطور کمبود وزن مخصوصا اگه همون ناحیه از پشت درد بگیره. اینهایی که الان گفتم نشون میده که پانیک بخاطر سوتغذیه است. البته درباره خودم شرایط روحی ام شدیدا بد بود.

ورزش های سخت انجام ندین. از نرمش شروع کنین. کم کم به مدت ورزش تون اضافه کنین.

آسنترا نه. معده درد بخاطر کمبود ویتامین b12 هست و یا غذاهایی که بیش از حد سفت یا ترش و اسیدی هستن. غ ...

کانال ایتا "شادی نوش" خیلی بهتون کمک میکنه.

آسنترا نه. معده درد بخاطر کمبود ویتامین b12 هست و یا غذاهایی که بیش از حد سفت یا ترش و اسیدی هستن. غ ...

خود معده ام درد نمی کنه اسید میزنه بالا دکتر گوارش گفت عصبی است در اثر اضطراب اینطور شده یعنی مکمل و آمپول ب 12 بزنم... 

من نه کمبود وزن دارم نه اضافه وزن نمی دونم چطوری هوار شد سرم 😩ورزش هم همیشه می کردم تغذیه ام اکی بود روانپزشک میگفت ژن است نمی دونم دیگه