2777
2789

قرار بود ۱۹ عمل بشم  آزمایش دادم  یه آقایی مسؤل   نوبت دهی عمل  و  پول و...  مطب هست  دکتر حرفاش خوب بودن ولی این آقاهه گفت   نتیجه آزمایش خون مهم نیست  قبلا توی مطب...(هیچ آزمایش دیگه یی هم نخواست) بعد ک عکس آزمایشو فرستادم  بهش گفتم ظاهرا کم خونم گفت بله  ولی میفرستم برا دکتر اونم تایید کنه  عصر زنگ زدم  گفتم  قرصی  چیزی لازم نیست بخرم گفت فلان قرص بخور   شبش پیام داد گفت  ۱۴ عملت میکنم   ده روز قبل عمل قطع کن گفتم من فقط دو روز  قرص خورم گفت بله کم خونی دارید ولی دیر اقدام کردین ولی  همون موقع تماس گرفتم گفت نهه مشکلی نداره چیز مهمی نیست  توی پیام یجور حرف میزنه توی تماس یجوری ظاهرا کم خونی حدودا۱۰.۴ اگه اشتباه  نکنم.بعد توی پیام گفتم بزارین ۱۹  گفت ظرفیت نیست نوزدهم ولی اول گفته بود ۱۹  ثبت  کردم براتون. ولی توی تماس گفت نه ۵۰ درصد همه شبیه ت بودن   کم خونی .... بنظرتون من حساسم؟یا این مشکوکه حس خوبی بهش ندارم هی پیام میده پول بزن این یعنی بهترین دکتر شهرمونه تازه من ۱۸ سالمه 

خب برو مطبش حضوری صحبت کن شاید دستیارش داره باهات چت می‌کنه 🤔 خودت برو حضوری خیالت راحت شه&nbs ...

همون دستیاره چت میکنه ن دکتره ولی   اونی ک باهاش چت میکنم و تلفنی صحبت میکنم یکیه مطمئنم کلا  این مسؤل این کاراس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان