2777
2789
عنوان

کنکوریای ۱۴۰۲لطفا بیاید

125 بازدید | 21 پست

یه پیام اومده از سازمان سنجش برای تائید یا اعلام مغایرت به سایت مدیو برین ولی سایت مدیو اطلاعات رو که میزنم میاره پاسخی از سامانه دانش آموزی دریافت نشد

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدا منم نمیاره.فاز سنجش معلوم نی

چیکار کنیم من استرس دارم باید تا ساعت ۱۲ حتما باز شه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
الان سایت شلوغه امروزم که مهلت آخره ریختن تو سایت همه واس همون

آخه پیام دیروز عصر اومد تا ساعت ۱۲ هم مهلت دادن حداقل یه کم زودتر پیام میدادن

پشت سرهم هی خارج شین و بعد وارد شین

انجام دادم فایده نداشت بذار یه کم دیگه میرم ببینم چی میشه

شما رفتی؟ اطلاعات چی بود؟نمرات بود؟

خب این همه وقت بود تایید نکردی؟ 

دیروز پیام دادن به من شب هم رفتم کار نکرد

انجام دادم فایده نداشت بذار یه کم دیگه میرم ببینم چی میشه شما رفتی؟ اطلاعات چی بود؟نمرات بود؟

آره اولش صفحه مشخصاته تاریخ تولد رو اشتباه آورد ویرایش کردم بعد ۵ صفحه بود نمرات نهایی رو آورد تایید کردم نمرات رو درست آورده بود

آره اولش صفحه مشخصاته تاریخ تولد رو اشتباه آورد ویرایش کردم بعد ۵ صفحه بود نمرات نهایی رو آورد تایید ...

تاریخ تولد رو خودت اشتباه زده بودی اولش؟

دیروز پیام دادن به من شب هم رفتم کار نکرد

حتمااا زنگ بزن مدرسه ت همین الان

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((