2777
2789

دو بار بیبی چک استفاده کردم هر دوبار هیچ علامتی نیاورد بار اول گفتم بیبی چکش مشکل داره اما بار دومم همونطوری شد تا اینکه این تست سفیده کننده رو اتفاقی دیدم انجام دادم و متاسفانه کف کرد این تست خونگی که مطمئن و درست نیست که هست؟

من پریودم شدم این ماه روزای اول خون پریودم نسبت به قبل تیره تر بود و خونریزیمم نسبت به سریای قبل کمتر بود 

میشه یکم از علائم بارداری بگید از استرس دارم سکته میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست بتا بده  وایتکس دیگه چیه

دیگه امشب بیبی چک هیچ علامتی نیومد روش همینطوری یاد اون تست خونگیه افتادم انجام دادم یبارم بیبی چک میزارم اینطوری شد میرم تست بتا میدم

به اینا زیاد نمیشه اعتماد کرد بعدم انقدر استرس خوب نیستا خودش عامل اصلی باردار نشدنه تا چند روز بع ...

خب نمیخوام بشم دیگه خواهر دارم سکته میکنم که مبادا یهو باردار باشم 

چند روز پیشم مدام تهوع داشتم و همه چی برام بو میداد 

خدا کنه همه از رو استرس و فشارعصبی باشه و باردار نباشم

خب نمیخوام بشم دیگه خواهر دارم سکته میکنم که مبادا یهو باردار باشم  چند روز پیشم مدام تهوع داش ...

ع فک کردم میخوای باردار باشی😂

اون کف باید بالای بیست سی دقیقه باقی بمونه خواااهر 

این حالت هام برای استرسه فقط