2777
2789
من خسته هستم خیلی خسته دیگه بسه 

خب پس برو بخواب شبت قشنک خوب بخوابی عزیزم :) ❤🫂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
با این تفاوت که شوهر من از اول نبوده 

الهی که یک همسر خوب نصیبت بشه عزیزم که کارش جوری باشه که شب ها خونه باشه همیشه❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته هستم بسه دیگه نمیکشم این زندگی رو دیگه نمیکشم تنهایی رو

اوه!

درکت میکنم

ولی تحمل داشته باش ببین منو 

بعد یه خودکشی دوباره زندم و دارم تلاش میکنم که زخمامو خوب کنم و دوباره پاشم واسه جنگیدن

توم الان بخاب فردا پاشو و دستاتو بزن به زانوهات و دوباره بلند شو و ادامه بده

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
الهی که یک همسر خوب نصیبت بشه عزیزم که کارش جوری باشه که شب ها خونه باشه همیشه❤️

از این به بعد دیگه من 35 سالم هست گزینه های دوستی تا دلت بخواد فراوونه منم آدم اینکارا نیستم

دلم میخواد خواب آخرم باشه خوشبحال اونایی که یه شب میخوابن و صبح دیگه بیدار نمیشن

عه خداانکنه عزیزم اینجوری نگو 🫂🤍

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
از این به بعد دیگه من 35 سالم هست گزینه های دوستی تا دلت بخواد فراوونه منم آدم اینکارا نیستم

دوست نه ،یک همسر،همراه و یار همیشگی، آره دوست خودم تو ۴۰ سالگی نامزد کرده تازه ، پاک زندگی کرد دختر خوبی بود همسر خوبی نصیبش شد، پولدار و تحصیلکرده و زیبایی خاصی نداشت اما دختر نجیب و خوب و اهل زندگی بود ان شالله که یه بخت خوب هم نصیب شما بشه❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
دوست نه ،یک همسر،همراه و یار همیشگی، آره دوست خودم تو ۴۰ سالگی نامزد کرده تازه ، پاک زندگی کرد دختر ...

40 سالگی دیگه میشه بچه دار شد واسه من که آرزوی 4 تا بچه دارم الانم دیگه دیره

نمیخوام دیگه من جنگیدنی ها رو جنگیدم خسته شدم زندگی یا میدون جنگ

در اینده روزایی میاد که بتونی خوشحالی رو از ته دلت درک کنی

در اینده روزی میاد که قراره لبخند واقعی بیاو رو لبت و هیچوقت محو نشه

واسه اونروزا تحمل کن:)

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
40 سالگی دیگه میشه بچه دار شد واسه من که آرزوی 4 تا بچه دارم الانم دیگه دیره

با پیشرفت علم چرا نشه . الان خیلی ها سن بالا بچه میارن بخاطر اینکه سن ازدواج رفته بالا . میشه عزیزم ،