2777
2789

قرارشد من وخواهرم جاری بشیم ولی به پسره جواب رد دادم.گفتم نمیخوام زندگیامون بخاطر هم خراب شه خودمو وخواهرم

تو زندگیت به آدمها قد ارزششون بها بده نه قدمعرفتتون👌باافتخار کوردم✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر ندارم😂اما مامانم و خواهرش جاری بودن، یعنی خالم هم خاله بود هم زنعموم، اما طلاق گرفتن با عموم

الان همون خالم از جاری بودن با مامانم درومده جاری اون یکی خالم شده😂😂😂

۷تاجاری دارم همشون خواهرن وخواهرزاده ودخترخاله من فقط بینشون غریبه ام جالبیش اینجاست همشون توجمع میگن منو ازهمه بیشتر دوس دارن وهمیشه ازم تعریف میکنن وبین خودشون دشمن همدیگه ان 

ب هر حال خوب نیس

مگر مردا زن ذلیل باشن

وگرنه اگر زندگی یکیشون ب مشکل بخوره 

روی زندگی اون یکی بشدت تاثیر میزاره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا

با شناختی که از برادر شوهر هام دارم مطمعنم خواهرم بدبخت میشه 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

یکی از حسرتهای من و دوتا دخترعمه هام اینه که چرا جاری نشدیم باهم خواستگارشم داشتیماااا یکی اومد مارو برا سه تا پسرش همزمان میخواست😂

با توجه به شناختی که از پدر مادر این پسرا داشتیم خیلیییی خوش میگذشت بهمون 😂😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ب هر حال خوب نیس مگر مردا زن ذلیل باشن وگرنه اگر زندگی یکیشون ب مشکل بخوره  روی زندگی اون یک ...

منم این فکرو کردم و ب برادرشوهرخواهرم جواب رد دادم

تو زندگیت به آدمها قد ارزششون بها بده نه قدمعرفتتون👌باافتخار کوردم✌
خواهر ندارم😂اما مامانم و خواهرش جاری بودن، یعنی خالم هم خاله بود هم زنعموم، اما طلاق گرفتن با عموم ...

یعنی الان زنعموی تو زنعموی بچه های اون خالت شده؟ یعنی زنداداش بابای تو زنداداش شوهرخالت شده؟ 

😂 دارک شد که 

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چرا

من ازدواج فامیلی نکردم که هیچ طرف از طرف دیگه خبر نداشته یاشه و احترام ها و راز ها حفظ بشه و زندگیم حریم خصوصیش حفظ بشه و  مشکلات دیگران رو زندگیمون تاثیر نداشته باظه که فکر میکنم اگه خواهرم بخواد جاریم بشه همه اینا از بین میره!

اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم

یکی از خواهرای من ده ساله ازدواج کرده

ممکن بود اونیکی خواهرم جاریش بشه

ولی دامادمون نذاشت برادرش بیاد خواستگاری ..

هیچ وقت نفهمیدیم چرا ..

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂