2777
2789
عنوان

خانمممممما سریع بیاین

117 بازدید | 8 پست

میدونید خانمااااا از این شاکیم ک چرا ی هم جنس ب هم جنس خودش رحم نداره .درک نداره تورو خدا تا یکی زایمان میکنه از محبتتون میدونم ولی سریع نرید دیدنش اون اوضاع خوبی نداره روزای اول خودتونو جای طرف بزارید هر جوری که دوست داشتید باهاتون رفتار بشه و نشد رفتار کنید باهمدیگه مهربون باشید توروخدا خاطره بد از خودتون نزارید چه در مقام مادرشوهرید چه در مقام مادر دختر 

بوس ب همتون 

التماس دعا تو این روزای عزیز

باهات موافقم به شدت.پسرم دنیا اومد خونه بابام رفتم چون خونمون طبقه دوم و آسانسورم نداره.بخیه زیاد خورده بودم.مادر شوهرم منو دوبار کشوند خونه خودشون تو اون ده روز که فامیلاش میخوان بچه رو ببینن.خیلی اذیتم کرد خیلی هیچوقت ازش نمیگذرم.نمیفهمم چرا اونموقع لال شده بودم هیچی نمیگفتم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی که انقد دورمو شلوغ کردن که روز هشتم  با صدای بلند تو جمع گریه کردم پاشدن رفتن

بابا اصلا بچه رو وقت نمیکردم نگاه کنم دوس داشتم باهاشتنها باشم کشفش کنم خواهرشوهرام که با دو جین بچه پاتوق کرده بودن 

مهمونای دیگه که نگمممم این میاد اون می ه هرکی یه نظر میده 

مادرشوهرم تا چهلم شبارم خونه ما خوابید😑

قشنگ شوهرم از دسترس خارج شده بود شبا شیش ساعت میومد میخوابید صب پامیشد میرفت از بس خونه پر بود

تورو خدا یکم رعایت کنید 

مهمون بازیوبزارید برا بعد چهلم یا سه چاهار ماهگی 

منی که انقد دورمو شلوغ کردن که روز هشتم  با صدای بلند تو جمع گریه کردم پاشدن رفتن بابا اصلا بچ ...

والا ب خدا منم ی روزگاری گذروندم باز خوبه مادرشوهرت میموند حداقل کمک مادرشوهر  من میومد مامانم غذا می‌پخت تا شامش هم می‌خورد موقع خواب میرفت خونش تازه مامانم شده بود کلفت خانوم 

باهات موافقم به شدت.پسرم دنیا اومد خونه بابام رفتم چون خونمون طبقه دوم و آسانسورم نداره.بخیه زیاد خو ...

من تازه طبقه سوم بودم بازم رفتم خونه خودم ک مثلا مادرم کارش کمتر بشه ولی اصلا نزاشتن ب من برسه 

من تازه طبقه سوم بودم بازم رفتم خونه خودم ک مثلا مادرم کارش کمتر بشه ولی اصلا نزاشتن ب من برسه 

الهی بگردم خیلی بده که ی ذره درک ندارن ی خانم که تازه زایمان کرده خودش به اندازه کافی حساس هست دیگه نباید با رفتاراشون آزارش بدن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
الهی بگردم خیلی بده که ی ذره درک ندارن ی خانم که تازه زایمان کرده خودش به اندازه کافی حساس هست دیگه ...

ب خدا بچم ۹ماهه هنوزم یادم میوفته ازشون متنفر میشم بخاطر این رفتارشون اگر کار خوبی هم برام بکنن باز جلوی چشمم نمیاد چون موقع ناتوانی آدم یکیو میخواد دلسوز نه وقتای دیگه 

خدا جوابگو باشه انشالله