2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ابجی ببخشید مزاحمت میشم شما حس ششمی اگر هسی تورو این شبهای عزیز یسوال دارم جوابمو بده اگرم ن مت ...

بگو عزیزم 

بگو عزیزم 

خدا خیرت بده فقط بگو اون روبه رویمون بهم حس داره یا ن ازم خوشش میاد؟؟؟؟و کی ازدواج میکنم ؟اگ برات مقدور بود خاهری کن جواب بده اگرم نه بازم ممنون ک وقت گذاشتی مهربونم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

سلام عزیزم من تازه تایپینگتو دیدمو من هستم دیگ میخام شروع کنم 

اگ هستی ایدی تل بدم بیای اونجا با هم صحبت کنیم 

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍
سلام عزیزم من تازه تایپینگتو دیدمو من هستم دیگ میخام شروع کنم  اگ هستی ایدی تل بدم بیای اونجا ...

سلام عزیزم وقت بخیر 

منم شروع نکردم .آیدی تل بزار تا بیایم بحرفیم

سلام عزیزم وقت بخیر  منم شروع نکردم .آیدی تل بزار تا بیایم بحرفیم

nn83zz

همچون حافظ غریب در ره عشق♥️                                  به مقامی رسیدم که مپرس👩‍❤️‍👨💍