2777
2789

پسرعموم زنگ زده میگه دوس دخترم که قصد ازدواج باهاش دارم میخواد بیاد شهرمون ببینتم یه شب بیاد خونه شما بخوابه صبح حرکت کنه بره شهر خودشون 

من تو رودربایستی گفتم باشه ولی به شوهرم چی بگم خودش میگه بگو نامزدشه مگه میشه آخه 

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز با هتل آشنا نشدن اینا؟؟؟؟؟؟؟ 

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
هتل برای چی ساختن پس ؟ پول نداره غلط میکنه زن میگیره

مسافرخونه ارزونم هست حتما نمیخواد بره پنج ستاره همراه با ماساژور و استخر شخصی که

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       

فردا زنگ بزنم بگم به شوهرم گفتم گفته نه؟ 

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی
قبول نکن با شوهرت رو هم بریزن چی؟ برا خودت با دست خودت طناب دار نباف

شوهرم اهل این حرفا نیست از شر درست شدنش میترسم خریت کردم گفتم باشه ولی بهشم فکر میکنم تعصابم خورد میشه