2777
2789

خودم بگم

ما رفتیم جاتون خالی رستوران باکلاس شهر مادربزرگمم بردیم 

بعد غذا چلو گوشت سفارش دادیم

مادربزرگم گفت چقدر شد قیمتش بابام گفت

اونم بلند گفت چه خبررره مگه میومدی خونه خودمون براتون درست میکردم همه برگشتن سمتمون😦

قبلش تنقلات و بستنی خورده بودیم سیر بودیم

دیگه شام خیلی کم خوردیم 

مادربزرگم هی بلند بلند میگفت بخورین حیفه😨 گرون حساب کردن باز همه هی نیگا نیگا بهمون میخندیدن😖

آخرش که بلند داد زد پسر جون وردار چندتا ظرف یه بار مصرف بیار اینا همه رو حیف میل کردن😰😰 هرچی گفتیم ول کن ول نمی‌کرد همه خالی کرد دوباره داد زد پسر جون یک زحمت بکش پلاستیک بیار 🫠 ما گفتیم بسه دیگه

وقتی آورد میگه خودت نمیدونی باید پلاستیک بیاری من باید هی صدات کنم🤣 انگار بچه خودشه 🤣

بماند صد بار چنگال انداخت زمین  با پاش میداد زیر میز 😁 ولی یادش بخیر خیلی خوش گذشت تا مدت ها یادآوری میکردیم میخندیدیم

اونجا تو رستوران

قیافه پسره بیچاره😟

مادربزرگم😏

بقیمون🥴🥺🥹😓😰😁🤪😒

میزای کناری🤣🤣🤣🤣

مرتب میگفت مگه چیه 

مگه چی گفتم 😅

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

با مامان عزیزم رفتیم شاندیز مشهد تا اومدیم تو ماشین جعبه دستمال اونجا رو برداشته بود اورد گفت خیلی گردن شد دستمال خداقل برداشتم😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با برادر و خواهرم و رفیقاشون رفتیم پیتزا بخوریم ، گارسون پیتزا که آورد برادرم ، پشتش، به گارسون بود بلند داد زد گفت وای این گوشت گربه رو کی میارن؟! همه از خنده پهن شدیم و ابرو واسمون نموند چون جز ماها کسی نبود

لایک نکنید لطفااااااا، تگ نکنید لطفاااااا، درخواست الکی هم ج نمی‌دم ...  ،زندونه تنُ رها کن ای پرنده پر بگیر🕊️ کاربری دست یک روح در دو بدن 🤣دونفر....، برای خودت بجنگ چون تو ارزشش رو داری!و تمام زندگیت رو فقط عاشقانه خودت رو بپرست ؛

آقا من ی بار تنها رفته بودم کافه بعد منو شون از این بارکد دارا بود ویترشون گفت باید دوربین گوشیتو باز کنی گفتم اسنپ چت اوکیه؟آقا آوردیم هیچ اتفاقی نیفتاد

گفت دوربین گوشیت...منم چون حافظم پر بود باز نمی‌کرد😐

بعد گرفتم اصلا کار نکرد😂😂😂😂

رفت منو دستی واسم آورد 😂😂😂😂😂

آقا من ی بار تنها رفته بودم کافه بعد منو شون از این بارکد دارا بود ویترشون گفت باید دوربین گوشیتو با ...

😄😄😁😁

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

همین امروز نزدیک بود ویتر کافه رو بزنم دخترم ۱۵ سالشه بردم گذاشتمش کافه با دوستاش قرار داشت، داشتم بر میگشتم یهو یه چیزی یادم افتاد، برگشتم به دخترم بگم دیدم ویتر سر میز دخترمه داره میپرسه زیر سیگاری بیارم؟؟؟ یه چشم غره بهش رفتم دخترم گفت مامان جان من آبرو ریزی نکن ...

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...