2777
2789
عنوان

ساهت 😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 50 پست
یه سوال چه جوری رفتین صفحات به صفحات بعدی هرچی من میزنم نمیاره فقط توصفحه اول که ریاضی مونده 

پایینش نوشته تایید میزنی میره بعدی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تایید کردی یا ویرایش؟  4 تا از نمره هام 25 صدم فرق دارن

اون نمره های که اعتراضوزده بودموسیستم همونوگذاشته درستم بودن ولی وقتی تایبدومیخوام بزنم داوطلب ریاضی زده

اونوقت بعذی ک بزنی نمرات میاد و معذل؟ 

معدل برای من نمیاد 

کارنامه های اصلی رو هم ندادن 

فاجعس😥

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست، فراتر از تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید... "حضرت مولانا" 🌈🌠
پایینش نوشته تایید میزنی میره بعدی

آخه میدونی چیه الان زده صفحه اول رشته ریاضی ولی هندسه و...اینانمره ندارن ولی توسلامت وهویت وایناش نمره نهاییموگذاشتن بازم تاییدوبزنم ؟برای شمانمره داشت؟همون نهایی هات بود؟

نمیدونم درسایی که اعتراض زدم نمراتش فرق داره با کارنامه اولیه

دیدم یه مشاور گفته بود ترمیمی ها باید نمره هارو چک کنن اگر نمره درسی ک ترمیم کردن از نهایی های پارسال کمتر بود نمره پارسال رو به جاش ویرایش بزنن و اونو بنویسن و اگر بیشتر از سری قبل بود که بزارنش.... اگر کلا متفاوته ک باید ویرایش بزنی اونی ک بیشتر گرفتی رو ثبت کنی حالا یا نمره ترمیم یا نمره خود نهایی پارسال

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
اون نمره های که اعتراضوزده بودموسیستم همونوگذاشته درستم بودن ولی وقتی تایبدومیخوام بزنم داوطلب ریاضی ...

ای خدا 

دیدم یه مشاور گفته بود ترمیمی ها باید نمره هارو چک کنن اگر نمره درسی ک ترمیم کردن از نهایی های پارسا ...

اهاا

من الان نمیدونم نمرات اولیه رو بزنم یا همینی که آورده 

کارنامه های اصلی هم نیومده خب😥😩

نهایی هاروچندشدین؟البته ببخشید این سوالومیکنم همه بددادن یامن؟اکثریت نمره هاپانزده وخوردین

یدونه 12 یدونه 15 بقیه بالا 16