2821
2789
عنوان

لطفا بیاین در مورد وام سوال دارم

135 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیزم

ی سوال داشتم میخاستم ببینم چجوری میتونم وام بگیرم خیلی نیاز دارم هیچ پولی ندارم که تو بانک بزارم چجوری میشه بدون سپرده وام گرفت

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

رو سند خونه هم وام‌میدن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر پارتی داری وام خود اشتغالی اگر هم به تازگی بچه دار شدی وام فرزند اوری اگر هم هیچ شانسی نداری و کارت گیره باید بیرون با بهره بالا بگیری البته اگر با اعتقادات تضاد نداره بعضی از مساجد هم صندوق قرض‌الحسنه دارن که به ادم نیازمند میدن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بعد رو چه حسابی باید وام بدن بهت؟ 😐🙄

وام میدن دیگه مثل وام مشاغل خانگی

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
اگر پارتی داری وام خود اشتغالی اگر هم به تازگی بچه دار شدی وام فرزند اوری اگر هم هیچ شانسی نداری و ک ...

ممنونم عزیزم وام خوداشتغالی همون وام مشاغل خانگیه؟؟؟؟؟

وام میدن دیگه مثل وام مشاغل خانگی

وقتی هیچ سپرده ای نداری از کجا بدونن توان اقساط داری که پرداخت کنی؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

وقتی هیچ سپرده ای نداری از کجا بدونن توان اقساط داری که پرداخت کنی؟

اره میتونم اقساط پرداخت کنم

بعدشم ضامن میبرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز