یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای ازدواج با یه شخص خاص ، چند تا خواب دیدم در موردش اولیش این بود که با هم تو یه محیط کار میکردیم از اینکه کار میکنیم خوشحال بود ولی حسی رو منتقل نمیکرد، دومی خواب دیدم تو یه محیط مثل مسجدیم جزوه درسیش دستشه انگار امتحان داره و داره میخونه و خیلی هم اضطراب داره و اصلا نگاه من نمیکنه، سومین خواب دیدم انگار تعطیلات هست از دانشگاه برگشته بعد منو که دید یهو با یه سرعت زیادی فرار کرد😄😄 چهارمین خوابم این بود که بین یه عالم اسم پسر یهو همه اسامی محو شدن و اسم ایشون دورش سبز شد و پر رنگ شد، پنجمین هم خواب دیدم انگار مهمون ماست بعد هر چی دنبالش میگردم پیداش نمیکنم، وقتی پیداش کردم انگار پشت یه چادری هست با یه خانم که به نظر نامزدش میاد دارن صحبت میکنن و نگاه من میکنه ولی از پشت چادر . میشه شما برداشت توت رو بگید
بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
برای ازدواج با یه شخص خاص ، چند تا خواب دیدم در موردش اولیش این بود که با هم تو یه محیط کار می ...
به نظرم شما ایشونودر ناخود آگاه از خودتون بالاتر میبینید و اعتماد به نفس کمی در خودتون جهت مواجهه و ازدواج با ایشون میبینید و به نوعی این قضیه رو برای خودتون غیر قابل دسترس میبینید