2777
2789
عنوان

آدم خیلی بدی شدم

248 بازدید | 14 پست

بچه ها زندگیم خیلی سخت برام میگذره خیلی فشار رو آمد امروز تصمیم گرفته بودم که بدترین آدم دنیا باشم با دوستام تولد یکی از دوستام دعوت بودیم مشروبات و الکل اینا داشتن منم از نظری روحی خیلی فشار رومه در حد یه پیک خوردم الان از خودم متنفرم من تا امروز حتی قلیون هم‌نکیشدم تولد هم دخترانه بود بگم بدونید حالم تز خودم بهم میخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ب خودت سخت نگیر 

منظورم از این جمله این نیس که دوباره بخوری ولی چیزیه ک شده بیخیال 

مام آدمیم حق زندگی کردن داریم ادمام تو زندگیشون اشتباه میکنن سعی کن زندگی کنی و لذت ببری ....

زندگی برای همه سخته

ادم باید خودشو کنترل کنه

ب خدا توکل کن

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
با یه پیک آدم بدی شدی؟ من چی بگم که کل بطری رو میخورم دوستام بزور بطری رو ازم میگیرن..

خیلی حس بدی داره از اون ورم فشار روحی روانی خیلی رومه نمیدونم با این  حس چیکار کنم

خیلی حس بدی داره از اون ورم فشار روحی روانی خیلی رومه نمیدونم با این  حس چیکار کنم

با ی پیک ک آدم مست نمیشه.. من وقتی مست میشم خیلی بد میشم.. پسر نباید دورم باشه.. فهمیدی منظورمو دیگ 

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

همین که پشیمونی و عذاب وجدان داری یعنی هنوز وجودت آلوده نشده وگرنه بعضیا بدترازاین کارا میکنن براشون مهم نیست تازه با افتخارم میگن،توبه کن عزیزم حتما خدا میپذیره 

انشالله مشکلاتتم حل بشه