بچه ها زندگیم خیلی سخت برام میگذره خیلی فشار رو آمد امروز تصمیم گرفته بودم که بدترین آدم دنیا باشم با دوستام تولد یکی از دوستام دعوت بودیم مشروبات و الکل اینا داشتن منم از نظری روحی خیلی فشار رومه در حد یه پیک خوردم الان از خودم متنفرم من تا امروز حتی قلیون همنکیشدم تولد هم دخترانه بود بگم بدونید حالم تز خودم بهم میخوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیخیال. اشکالی نداره. ببخش خودتو. یه پیک هیچ اثری رو هیچکدوم از اعضای بدن نداره. اگرم از لحاظ مذهبی عذاب وجدان داری که توبه کن دیگه اوکی شو اینکارو نکن.
همین که پشیمونی و عذاب وجدان داری یعنی هنوز وجودت آلوده نشده وگرنه بعضیا بدترازاین کارا میکنن براشون مهم نیست تازه با افتخارم میگن،توبه کن عزیزم حتما خدا میپذیره
حس بد سنگینی گناه رو داری چون بار اولته از خدا کمک بخواه دیگه تکرارش نکن اگه عادتت بشه این حس سنگینی از بین میره گناه برات عادی میشه فکر کن زندگی خودش سخته با گناه سختتر هم میشه