یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا خدا انقدر به من نعمت داده بود من قدر ندوستم حالا مثل چی پشیمونم و میخوام شکر گزار باشم
سعی کنین همیشه نمازهاتون رو اول وقت بخونین نماز عالیترین راه ارتباط با خدا و و یاد خداست. نماز شیرینترین هدیه خداست. نماز پر از حمد و تسبیح و یادآوری مهربانیها و یاری خداست به ما. مربی بودن خدا از سر مهر و محبت. در نماز یادآوری میکنیم که خدا خیر و خوبی محضه و هرچی خوبی در عالمه مال خداست. در نماز یادآوری میکنیم که خدا پاک و منزه و سبحانه و هیچوقت برای بنده هاش بد نمیخواد. در نماز یادآوری میکنیم خدایی که قرآنش با رحمت شروع میشه، شایسته ستایش و پرستشه و از زیباترین نامهای خدا اسم رب است که عاشقانه و حکیمانه عالم رو تدبیر میکنه و بعد باز مهربانی و رحمتش رو یادآوری میکنیم. چنین خدای مهربانی مالک روز جزاست. فقط خدای مهربان رو عبادت و بندگی میکنیم و فقط از خدا یاری میخوایم. از خدا هدایت میخوایم که ما رو به راه اولیایش که مشمول نعمتهای خاص خدا هستند راهنمایی بفرماید و از گمراهان و مغضوبین قرار ندهد. خیلی دلنشینه اول نماز بزرگی و عظمت خدا رو یاد میکنیم و به نام خدا شروع میکنیم که رحمتش بی اندازه و مهربانیش همیشگی است. آخر نماز هم به پیامبر و به اهل بیت و به همه بندگان صالح خدا و به خودمون سلام میکنیم و رحمت و برکت درخواست میکنیم.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.