2777
2789
عنوان

بنظرتون اشتباه کردم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست
منم گفتم. دلت تنگ شده بیا خواستگاری یا با مادرم خرف بزن اینو ک گفتم گفت خدانگهدار برای همیشه فک کردم ...

هيچ وقت براي كاري كه معلومه درسته ، دودل نشو . شما يه خانم هستيد ، نبايد بزاريد به همين آسوني ازت سوءاستفاده بشه ، خدا بهت رحم كرده تا همينجا بوده ... دلي كه براي گناه تنگ بشه دل نيست ، وسيله ي شيطانه ... عزيزم خودت رو عزيز و محترم بشمار تا دلت براي مرد هوسباز تنگ نشه . به خودت و دلت بيشتر از اينها ارزش قايل شو 🌸

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
هيچ وقت براي كاري كه معلومه درسته ، دودل نشو . شما يه خانم هستيد ، نبايد بزاريد به همين آسوني ازت سو ...

چشم عزیزم منم چون خواستگار نداشتم رفتم تو اینجور رابطه من ۲۱ سالمه بخدا زشتم نیستم ولی

چ کنم خواستگار ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم عزیزم منم چون خواستگار نداشتم رفتم تو اینجور رابطه من ۲۱ سالمه بخدا زشتم نیستم ولی  چ کنم ...

صبور باش گلم ... بهترين خواستگار برات مياد ، سني نداري كه!

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
چشم عزیزم منم چون خواستگار نداشتم رفتم تو اینجور رابطه من ۲۱ سالمه بخدا زشتم نیستم ولی  چ کنم ...

يه چيزم بگم ، اينطوري طرف خواستگار نميشه حتي اگه قسم بخوره مياد خواستگاري دروغ ميگه ... 

پس خودت رو با هنري چيزي سرگرم كن .... و از راه درستش برو .