2777
2789
عنوان

مشکل محل کار

74 بازدید | 5 پست

سلام خوبین وقتتون بخیر.‌خوبین؟خانوما من تازه رفتم به محل کارم یکی از همکارای با سابقه باهام لجه مدام زیرابمو میزنه از اول هفته مدام اشک میریزم.مدیرمم منو دوسداره ولیییییی اون خانم اینقدر بدگویی منو‌میکنه الانم ک‌مینوسم دارم گریه میکنم.مدام استرس دارم کارمو از دست بدم.چون شوهرم دوسداره من شاغل باشم.خودمم میگم هنوز تو عقدیم کار کنم و کمک خرجش بشم.بعد که بچه اومد نمتونیم پس انداز کنیم و پیشرف کنیم.ولی خیلی عذاب استرس دارم.برام دعا کنین.در ضمن چند بارم تلاش کردم باهاش خوب شم ولی نشد که نشد بازم باهام بد شد

کارت دولتیه یا خصوصی؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمه دولتیه.

یه کم بیشتر توضیح میدی؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

عزیزم اولش اینجوریه بخصوص زنا خیلی گارد دارن نسبت به ادم نمیدونم چرا 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️