2777
2789
عنوان

اگ کنکور قبول نشم چیکار کنم💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من افسرده شدم ی جور گوشه گیر شدم  دیگ دل کتابخونه رفتنم ندارم ولی ازاد اینده نداره

من خودمم سال دومیه ک میمونم پشت

غمرا دیگه بمونم

بابا. نمون

این همه ادم موفق مگه همشون توی کنکور موفق شدن؟؟ 

من دخترعموم رشتیه ی مهندسی ازاد بدون کنکور رفت

معدلش بالا شد

پارسال از اینجا رف

عزیزم قبول که میشی فقط این که تو دولتی قبول شی معلوم نیست واگرنه که همه قبولن تو کنکور 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
قلبم همسن منی...خب چیزی ازت کم نشده که سنت هم که مناسبه به نظرم دندون رو ول کن برو پیرا مثل فیزیو تر ...

شاید همینارم نیارم

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
تو حاطری برا سال 5 ام بمونی؟ 🥲

سال پنجم چیهههه🥺🥺🥺

من ۶ سال از کنکور تجربی نتیجه نگرفتم ۵ سالش رو سر جلسه رفتم امسال رو دیگه نرفتم و کتابای انسانی رو گرفتم و میخام واسه سال بعد کنکور انسانی بدم ؛ بالاخره باید راهی برای نجات و شاغل شدنم پیدا کنم 🙂🙂

من خودمم سال دومیه ک میمونم پشت غمرا دیگه بمونم بابا. نمون این همه ادم موفق مگه همشون توی کنکور م ...

پول میخاد خب

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
سال پنجم چیهههه🥺🥺🥺 من ۶ سال از کنکور تجربی نتیجه نگرفتم ۵ سالش رو سر جلسه رفتم امسال رو دیگه نرف ...

ینی سال 7 امه میخای بدی ب هر قیمتی باید قبول شد دیگ 😂

میتونی کنار درست کار کنی  خیلیا رو میشناسم شهریه دانشگاهشون رو خودشون با کار کردن میدن

البته رشته های مهندسی دانشگاه آزاد خیلی خیلی شهریشون زیاده 🤕 ولی رشته های انسانی خوبن تقریبا

پس در این حد بد دادی...بیخیال کنکور شو جدی میگم وقتی بعد چهار سال رتبه پیرا نمیاری ول کن

نخوندم ک ول کردم  

اگه قبول نشدی یا بمون پشت کنکور و دیگه همه حاشیه هاتو بذار کنار و اصولی درستو بخون

یا اینکه یه رشته ای که فعلا مدنظرت نیست ولی درامدش خوبه رو انتخاب کن و در کنارش مهارتتو بیشتر کن

همش به خودت بستگی داره

اگه فک میکنی میتونی حاشیه ها رو کنار بذاری و ساعت مطالعه بالا داشته باشی خب پیشنهاد میدم بمونی پشت کنکور

ولی اگه نه، برو دانشگاه