2777
2789

یک دختر هفت ساله دارم خیلی دوست داره تو همه کارهای من همراهم باشه مثلا با من ظرف بشوره غذا درست کنه تمیز کاری کنه و خیلی چیزای دیگه... 

خداییش هیچوقت مانعش نمیشم گرچه خیلی اعصاب میخواد اما خودمو کنترل میکنم مثلا دو سوته خودم ظرفامو میشورم اما باهم که باشیم قشنگ ۴۵ دقیقه طول میکشه... مسواک زدنی یک ربع طول میکشه واقعا بعضی وقتا حرص میخورم ولی هیچی نمیگم... 

من چاقم دارم رژیم میگیرم میخواد مثل من رژیم بگیره غذای اونم باید وزن کنم هرکاری من میکنم اونم باید بکنه برنامه لاغری نصب کرده رو گوشیش برای اونم باید همه غذاهارو بزنم کالری شماری کنه اینا زمان میبره لزومی هم نداره

الان باهاش دعوا کردم برنامه ورزش نصب کرده ورزش ایی که برای من خوب نیست زانو درد و کمردرد دارم میگه بااااید انجام بدی... دیگه صبرم تموم شد دعواش کردم گفتم تو ورزش خودتو بکن من نمیتونم... عصبی ام

هرکاری میخوام بکنم تو دست و پامه😭

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه. 

دختره منم گاهی اینجوری 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
بچه ۸ ساله گوشی داره😑

چجوری سی کیلو کم کردی میشه بگی؟ 

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

ازونجایی که دختر ۷ ساله گوشی داره  مشخصه که زیاد به تربیتش اهمیت ندادی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

دختر من بخواد مثل من کم بخوره، بهش میگم من به اندازه ی کافی بزرگ شدم و لازم نیست زیاد بخورم، اما تو باید اندازه ی سنت بخوری تا خوب رشد کنی 

با توضیح منطقی تو هرکاری که نباید انجام بده و به صلاحش نیست، مانعش شو 

خدا حفظش کنه.  دختره منم گاهی اینجوری

دختر من همیشه همینجوریه... 

خدا دختر شمارو هم حفظ کنه

یا خدا  بنظرم باید بشینی قشنگ باهاش صحبت کنی ، منطقی

خیلی تنهاست به من وابسته است

ولی یوقتایی گیر میده من با نود کیلو وزن انتظار داره بپرم

نیم ساعت بهش توضیح دادم نمیتونم بپرم برام بده بهم فشار میاد بغض و گرررریه که نه باید بپری نمیفهمه واقعا

دقیقا دختر منم ۷ سالشه وهمینه تازه باباش هرکار برا من بکنه این حسادت میکنه برامنم چیزی بخره برااینم باید بخره قشنگ ی هوو دارم توخونه

من خیلی چیزا راجب تو می دونم:  ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️